Călărași: Un bărbat, spitalizat cu o fractură după ce ar fi fost agresat de preotul din sat. Ce spune poliția

Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, dintr-o localitate din Călărași a ajuns la spital cu o fractură, după ce ar fi fost agresat de preotul din sat. Potrivit rudelor, victima deseori mergea la biserică pentru a ajuta preotul, iar ultimul de regulă îi dădea băuturi alcoolice. Cazul a avut loc acum 3 zile, în jurul orei 23:00.

Foto:

În seara zilei de 17 aprilie, bărbatul s-a adresat după ajutor, fiind internat în Secția Chirurgie al spitalul raional Călărași. Acesta a povestit rudelor și medicilor că a fost agresat fizic de către preotul din sat, în vîrstă de 56 ani.

Victima locuiește împreună cu fosta soție, fiica și nepotul . 

În urma audierilor rudelor, s-a constatat că în acea seară, victima, aproximativ la ora 18:00-19:00, s-a deplasat la biserica din sat, căci adesea se duce acolo, ajutându-l pe preot, iar ultimul îi oferea băuturi alcoolice. Bărbatul împreună cu preotul s-au deplasat spre casă cu mașina, întrucât locuiesc în vecinătate.

„Acolo posibil cei doi au servit băuturi alcoolice și între ei s-au iscat un conflict. În rezultat, bărbatul a fost agresat fizic de preot la domiciliu. Ulterior, victima a fugit în stradă și a solicitat ajutor. Acesta a spus că îi este greu să meargă. Ulterior, rudele l-au adus în casă și au solicitat ambulanța”, ne-a spus poliția.

Victima nu a fost audiată întrucât a fost internat în Secția de Chirurgie a Spitalului raional Călărași. Totodată, ofițera IP Călărași, Cristina Vicol, ne-a mai spus că victima, anterior, s-a tratat la Dispensarul Narcologic.

La moment se stabilesc toate circumstanțele. Pe acest caz a fost inițiată a anchetă prin prisma art. 274 Cod procedură penală.


Pub