(foto) Noi detalii despre incendiul de la depozitul de vopsea: Din interior s-au scurs 40 litri de acetonă

Și la această oră pompierii intervin în forță la depozitul de vopsea, cuprins astăzi de flăcări. 4 sectoare de luptă a echipelor SPGF au fost create pentru a interveni concomitent în lichitarea incendiului în focar. Potrivit IGSU, efectivul de trupă a fost schimbat, iar forțe noi intervin pentru stingere.

Foto: IGSU

Din interiorul depozitului s-au scurs peste 40 litri de acetonă, iar mai multe recepiente cu lichide inflamabile au fost supuse exploziei mecanice în urma dezvoltării incendiului. Pentru prevenirea scurgerii lichidelor ușor inflamabile pompierii utilizează nisip cu scopul evitării revarsării acestora și stingerii focarelor. Situația este gestionată la fața locului de către conducerea IGSU.

Pompierii antrenați în stingerea flăcărilor de la depozitul de vopsea au reușit să localizeze focul. Ofițera IGSU, Liliana Pușcașu, anunță că la această oră deja nu mai există pericol de explozie.

La fața locului pentru localizarea și lichidarea arderii au fost antrenați 60 de pompieri cu 15 unități de tehnică, conform numărului sporit de intervenție de gradul III. Victime nu au fost raportate.

Liliana Pușcașu, ofiţera de presă al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), a declarat pentru UNIMEDIA, că apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 07:19.



Pub