04:30:42 25.04.2024
Stiri

Loteria Națională a lansat Campania Pascală de Aur. Pe lângă câştigurile de MILIOANE veţi avea parte de un CADOU din partea vânzătorilor prietenoşi

Actualitate 21.04.2021 12:11 Vizualizări4226 Autor: Ziarul National
Loteria Națională a lansat Campania Pascală de Aur. Pe lângă câştigurile de MILIOANE veţi avea parte de un CADOU din partea vânzătorilor prietenoşi


Cu ocazia sărbătorii luminate a Peștelui, Loteria Națională a pregătit un cadou unic, în felul său. În premieră în Moldova, vă propunem să vopsiți simbolul sărbătorii cu AUR strălucitor!
Tot ce trebuie să faceți pentru aceasta este să cumpărați bilete de loterie în sumă de cel puțin 80 de lei, cu șanse de a câștiga milioane de lei, iar în schimb, veți primi în dar, de la vânzători prietenoși, un ambalaj original cu vopseaua din AUR a norocului pentru ouă pascale.
În cutia cadou cu vopsea de aur veți mai găsi instrucțiuni, mănuși de protecție, iar ambalajul propriu-zis e conceput în așa mod, ca să poată fi transformat ușor în suport original pentru un ou pascal.
Știm cât de importantă pentru Dvs este această sărbătoare luminată și, din acest motiv, am decis să vă facem un cadou feeric. Darul nostru este disponibil în toate chioșcurile Moldpresa, la toate benzinăriile, în magazinele de produse pentru casă, la autogări, la oficiile de vânzări ale Moldtelecom și în magazinele alimentare mici, chiar lângă casa Dvs.
Cadourile pascale din partea Loteriei Naționale sunt disponibile până la epuizarea stocurilor, așa că grăbiți-vă!
Și nu uitați, permanent completăm colecția biletelor generoase, care strălucesc prin design inedit și câștiguri de TOP impresionante. Urmăriți știrile noastre ca să fiți informați despre inovațiile apărute!
Loteria Națională vă dorește un Paște fericit!

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md