(foto) Fii martor cum Samsung creează viitorul. Care sunt impresiile lui Alex Lebedev despre lansarea noilor produse inovative ale companiei coreene

Shot005w_soundbar-2048×1365

Compania Samsung continuă să mă uimească în fiecare an cu produse despre care merită să vorbim și pe care să le admirăm, întrucât tehnologiile viitorului iată, iată deja sunt accesibile azi. Am avut ocazia să particip pe 15 aprilie la evenimentul de lansare a noului televizor Samsung Neo QLED, dar și a altor produse inovative. În acest articol, o să descriu impresiile cu care am rămas după încheierea prezentării noilor produse și cum ele ne vor ajuta să devenim și mai flexibili în rutina noastră.

Privind cum arată noul televizor Samsung Neo QLED, ce funcții și posibilități cosmice are, am înțeles că acest device casnic este creat exclusiv pentru a se adapta noilor realități care vrei nu vrei te face să vrei să stai în continuare acasă. Atunci când cinematografele sunt închise și mai ai un abonament la cinema online, înțelegi că poți să obții mai multe cu acest televizor inovativ. El are totul pentru un adevărat cinematograf direct în salonul tău. Cheamă-ți prietenii, comandă pizza, gătește saci cu popcorn, așază-te comod pe o canapea, pe un covor moale sau pe un bean bag și savurează la maximum din calitatea video și audio pe care ți-o oferă acest monstru digital.

Nu mă pricep în toate denumirile tehnice, așa că o să încerc să enumăr ceea ce e cu adevărat important pentru mine.

În primul rând, televizorul nu are ramă și asta tare îmi place. Acum, orice culoare va fi redată mult mai clar, mai luminos și mai viu. Altfel spus, roșu va fi roșu, verde va fi verde, negru e negru și tot așa, iar scenele mai întunecate sau cele mai luminoase vor fi mult mai clare, fără imagini blurate sau neclarități vizuale. E ca și cum toată viața să fii miop și, într-o bună zi, să-ți pui lentile de ultima generație.

Trecem la următorul element. Sunetul. Aici deja depinde de urechea fiecăruia. De exemplu, mie îmi place când sunetul este redat clar și natural. Da, acest televizor îmi satisface aceste „mofturi”. Zic de altceva. M-a surprins prin tehnologia care creează impresia că ești înconjurat de zeci de boxe și oriunde ai întoarce capul, sus, jos, sub plapumă, peste tot vei auzi un sunet impecabil. Vreau să simt această experiență auditivă care îmi va oferi fiecare detaliu al sunetului din toate colțurile televizorului. Aș compara sunetul în timpul vizionării unui film cu sunetul unei orchestre. Și da, Samsung Neo QLED din nou uimește.

În acest an, compania coreeană a decis să reducă la maximum utilizarea bateriilor pentru telecomandă. Astfel, aceasta va fi încărcată de la baterii solare integrate în corpul dispozitivului. Mai mult, telecomanda este creată din materiale reciclabile. Mă bucur că această companie pune accent nu doar pe confort și inovație, dar și pe protecția mediului înconjurător.

Telecomanda SolarCell all-in-one, aflată lângă Neo QLED, se încarcă de la lumina soarelui care ajunge în interior.Asta nu e tot. Samsung a mai creat un televizor special pentru terasă. Ploaia, razele solare, zgomotul produs de vânt sau gălăgia ambientală nu mai sunt impedimente în a savura din plin avantajele unei zile petrecute în aer liber. De azi înainte, uitați de fraza „afară tună, scoate televizorul din priză”. Exploatarea acestui televizor din seria The Terrace permite posesorului să nu se teamă de pierderea calității experienței de vizionare a filmului preferat. Sunetul nu se comentează. Televizorul are un soundbar cu o putere de 210 W. Ce ziceți? E puțin sau e mult? Aceleași laude se referă și la calitatea imaginii. Ecranele din această serie de televizoare sunt dotate cu o tehnologie care îmbunătățește luminozitatea imaginii pe timp de zi. Nu în ultimul rând, acest televizor 4K este perfect și pentru jocuri video în aer liber, atunci când se adună o gașcă de prieteni și creează un turneu FIFA în ogradă sau la terasă.

Tot la evenimentul de lansare, a fost menționat că televizoarele Samsung din această serie vor avea serviciul gratuit Samsung TV Plus, o alternativă de streaming a Netflix, Amazon Prime sau Kinopoisk de la Yandex Plus . Însă, din păcate, aceasta nu va fi lansată în curând în Moldova, deoarece lipsește infrastructura necesară pentru implementarea acestui serviciu. Totuși, avantajele enunțate mai sus m-au convins că acest televizor poate deveni un membru al familiei mele, luând în considerare lipsa de anumite servicii sau funcții indisponibile în Moldova.

Așa cum am spus la început, au fost lansate mai multe produse din gama nouă a Samsung, de aceea am decis să enumăr mai jos câteva produse care m-au impresionat.

# Televizorul The Frame este un tip de televizor care oferă posibilitatea să admirați miile de imagini din galeriile și muzeele virtuale. Acum, stând acasă, vei avea posibilitatea să admiri arta într-un mod mai accesibil. Ecranul se transformă într-o adevărată ușă pe care o deschizi și te scufunzi în istoria artei.

Din 2016, televizorul Serif TV a devenit unul dintre cele mai populare televizoare datorită designului neobișnuit. În 2021, acesta își păstrează stilul și își îmbunătățește aspectul tehnic.

The Sero este un televizor adaptat la cerințele social media, în special pentru conținutul vertical pe care îl consumăm zilnic pe TikTok sau Instagram. Conectează telefonul tău la acest televizor și privește fotografiile sau videoclipurile pe un ecran mare și la cea mai înaltă calitate.

Samsung a prezentat o gamă de televizoare pentru orice gust și necesitate. Iată încă un model de televizor care cu siguranță o să-ți trezească un interes copilăresc de a te juca cu noile funcții. Smart Monitor este primul monitor Samsung de tipul do-it-all. Denumirea lui spune totul. El poate îndeplini mai multe comenzi simultan. Cu AirPlay 2, utilizatorii pot face streaming, pot controla și partaja conținutul preferat de pe iPhone, iPad sau Mac pe monitor. Când au nevoie să se relaxeze, se pot bucura de emisiunile preferate pornind platforma Smart TV și accesând aplicațiile preferate de streaming. Smart Monitor îi ajută pe consumatori să-și păstreze ritmul zilnic fără a fi necesar să pună pauză între diferite acțiuni. Toate acestea pot avea loc simultan.

Gamingul e o lume aparte. Acum, pasionații de jocurile video vor putea controla mersul jocului mai precis ca niciodată. Asta e datorită formatelor de ecran 21:9 și, mai nou, ultrawide 32:9. Câmpul vizual devine mult mai larg, ceea ce le creează jucătorilor avantajul de a nu rata niciun moment al acțiunii. O altă bomboană pe care gamer-ii o vor savura este FreeSync Premium Pro care atenuează posibilele desincronizări ale imaginii (cunoscute ca freez-uri), astfel încât jucătorii se vor bucura de o imagine stabilă pe tot parcursul jocului.

Samsung Brings the Ultimate Gaming Experience to 2021 Neo QLED and QLED TVs - Samsung US Newsroom

În concluzie, vreau să menționez câteva detalii. Noile tehnologii implementate în produsele Samsung din acest an vin să ne ofere maximă calitate vizuală, auditivă și confort oriunde ne-am afla. Nici condițiile meteo nefavorabile nu ne vor mai împiedica să privim filmul preferat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente