fbpx

foto | Încă o vedetă își vinde casa. Cum arată locuința de peste 14 milioane de dolari a Pamelei Anderson

Pamela Anderson a decis să renunțe la viața din Malibu pentru a se muta în Vancouver, Canada, cu noul ei soț, iar în acest proces, celebra actriță și-a scos la vânzare vila în valoare de 14,9 milioane dolari.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Proprietatea de la malul marii, întinsă pe 5.500 de metri pătrați, are patru dormitoare și patru băi răspândite într-o casă principală și o pensiune cu mansardă decomandată și este situată în comunitatea păzită şi exclusivistă Malibu Colony, scrie Digi.

Cele două structuri sunt separate de o terasă cu piscină și bar. Spațiul în aer liber, înconjurat de plantații de avocado, măslini și portocale, include, de asemenea, o zonă de luat masa acoperită, o cadă cu hidromasaj și acces la o plajă privată.

În interior, parterul casei principale este dominat de o cameră spațioasă care cuprinde bucătărie, living și sufragerie, cu un perete de uși glisante din sticlă care se deschid spre curte. Suita principală ocupă o mare parte din etajul al doilea, cu un dormitor în plan deschis și o baie care duc la o terasă privată, ce oferă acces la o punte pe acoperiș.

Pamela Anderson, în vârstă de 53 de ani, a cumpărat proprietatea cu aproximativ 1,8 milioane de dolari în 2000 și și-a petrecut deceniul următor renovând superba casă de pe plajă.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button