fbpx

Igor Dodon: Unul dintre motivele pentru care Maia Sandu vrea să dizolve Parlamentul este cazul Ceaus

Igor Dodon susține că există motive serioase pentru a crede că președinta țării cunoștea despre răpirea ex-judecătorului ucrainean Nicolae Ceaus.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Cred că Maia Sandu vrea să trimită acest Parlament în demisie inclusiv pentru ca deputații din Comisia de anchetă să nu afle adevărul. Acolo ar putea fi motive serioase de a acuza președintele țării că ea cunoștea despre aceste acțiuni”, a declarat Dodon.

Anterior, șefa statului a comentat învinuirile care i se aduc după răpirea lui Ceaus. Maia Sandu a respins acuzațiile care i se aduc, precum că ar fi cunoscut despre o eventuală operațiune de transportare a judecătorului ucrainean în țara vecină.

Amintim că, după răpirea judecătorului din țara vecină, Nicolai Ceaus, care se ascundea de justiție în Republica Moldova, PSRM acuza Președinția și SIS că ar fi fost complice ai infracțiunii. Ulterior, au apărut informații precum că atașatul militar al Ambasadei Ucrainei, însă Ministerul de Externe de la Chișinău a punctat că nu va oferi comentarii pe durata anchetei.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button