/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ La mai puțin de un an de la renovarea Complexului „Eternitate”, vopseaua de pe pereți se macină

missing
21 aprilie 2021, ora 21:31

La mai puțin de un an, după ce au fost efectuate lucrări de renovare la Complexul Memorial „Eternitate” , vopseaua de pe pereții acestuia se macină și cade. Și dacă oamenii sunt indignați de faptul că lucrările s-au făcut de mântuială, autoritățile spun că problemele au apărut din cauza condițiilor meteo. Ba mai mult, ei dau asigurări că, în curând, toate imperfecțiunile vor fi reparate. Costul total al renovării acestui Complex a constituit peste două milioane de lei, bani alocați din bugetul de stat.

Lucrările de renovare a Complexului Memorial „Eternitate”, care fusese promise în urmă cu doi ani, până la pandemie, de fostul șef de stat, Igor Dodon, au demarat, în martie 2020, în plină pandemie, și au durat câteva luni. În acest scop, s-au alocat peste 2 milioane 300 de mii de lei din bugetul de stat.

Oamenii, care au trecut azi pe aici și pe care i-am intervievat, s-au arătat indignați de faptul că s-au cheltuit sume enorme de bani pentru lucrări necalitative.

În același timp, reprezentanții Ministerului Apărării, care au fost responsabili de semnarea contractului privind „reparația elementelor de bază din cadrul Complexului Memorial „Eternitate”, în martie anul trecut, dau asigurări că porțiunile de pe pereții celor cinci puști din Complexul Memorial, de pe care vopseaua se macină, vor fi reparate imediat ce timpul va permite acest lucru.

Valoarea totală a lucrărilor efectuate anul trecut la Complexul Memorial „Eternitate” a constituit 2,33 milioane de lei, bani alocați din bugetul de stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram