marți, 16 aprilie, 2024
24.2 C
Chișinău
HomepageBlogEchipa Agrobiznes lansează Agrobiznes.ro - Agricultură fără frontiere

Echipa Agrobiznes lansează Agrobiznes.ro – Agricultură fără frontiere

Recomandate

Dragi prieteni, ne bucurăm nespus de mult că am reușit în 8 ani de zile să facem din Agrobiznes.md un proiect necesar nu doar pentru fermierii din Moldova, ci și din România.

A venit însă timpul să facem un pas îndrăzneț. Începând cu ziua de astăzi, 21 aprilie 2021, facem #AgriculturăFărăFrontiere lansând proiectul Agrobiznes.ro.

„Sperăm să fim utili, eficienți și să aducem mai aproape de fermierii din Moldova și România tehnologiile implementate cu succes de producători în ambele țări. Optăm pentru performanță, informare corectă și echidistantă, pentru a stimula dezvoltarea agriculturii pe ambele maluri ale Prutului. Suntem siguri că avem ce învăța unii de la alții, iar eforturile de până acum vor aduce rezultat. Optăm pentru Agricultură Fără Frontiere, corectă, strategică, durabilă, așa cum ne-o dorim cu toții”, menționează Luminița Crivoi, director de dezvoltare Agrobiznes.

Ce ne-a determinat să lansăm Agrobiznes.ro?

Lunar, jumătate din numărul vizitatorilor unici ai Agrobiznes sunt din România. Peste 200 de mii de oameni pasionați de agricultură din România și Moldova accesează lunar site-ul nostru pentru a afla ultimele știri și informații din sector.

„În 2020, din cele aproape 2 milioane de vizitatori unici, un milion au fost din România. Acest lucru ne determină să credem că putem furniza informații actuale și relevante pentru agricultorii din ambele țări. Ne vom orienta spre promovarea tehnologiilor moderne și realizarea unei agriculturi eficiente. Credem că cei care vor putea da un nou suflu sectorului agricol sunt tinerii, de aceea, o bună parte din proiectele dezvoltate de noi în Moldova, axate pe dezvoltarea abilităților tinerilor, își vor avea continuitate în România. În plus, suntem orientați spre digitalizarea agriculturii și ne propunem să aducem mai aproape de fermieri tehnologiile performante”, spune Sergiu Jaman, fondatorul Agrobiznes.

Agrobiznes – Agricultură Fără Frontiere! Vă mulțumim că sunteți alături de noi ÎMPREUNĂ creăm VALOARE!

Agrobiznes
Agrobizneshttps://agrobiznes.md
Portalul agricol #1 în Moldova

Citește și ›

Despre noi