(video) „World of tanks” la CMC: Un consilier PAS, surprins cum se joacă în telefon, chiar la ședință. Cu ce reacție a venit alesul

Consilierul Partidului Acțiune și Solidaritate, Alexandru Trubca, a fost surprins  cum se joacă în tancuri, pe telefonul mobil, în timpul ședinței Consiliului Municipal de astăzi. Imaginile au fost plasate pe Facebook chiar de primarul capitalei, Ion Ceban, care a comentat „3300 lei pe zi pentru tancuri și pumni”. „Domn Primar, nu aiuriți. Eu în CMC-ul ista am făcut mai mult ca toată fracțiunea neavoastră”, a comentat, la rândul său, Trubca.

Foto: colaj

„Consilierii municipali se joacă în tancuri la ședința Consiliului Municipal Chișinău. 

Aleși de locuitorii Chișinăului, din buzunarul cărora primesc câte 3300 de lei pentru o zi de ședință, aceștia în loc să rezolve problemele oamenilor, ei se joacă în telefon în tancuri sau navighează pe internet, fac alte lucruri rușinoase.

Sunt consilierii care își împart pumni, vorbesc necenzurat și nici măcar nu citesc proiectele de decizie.

Tot ei sunt cei care au „ZERO” inițiative pentru dezvoltarea orașului în timp de un an și jumătate. Unii nici măcar de ochii lumii nu au propus inițiative.

Sunt buni și vorbesc atunci când sunt filmați de camerele lor. Iată de ce nu doresc transparență și nu doresc ca Primăria să facă public toate ședințele ce sunt organizate.

Cu toate acestea, vom reveni la CMC și vom cere ca toate întrunirile, ședințele comisiilor, grupurilor să fie transparente.

Filmate și transmise oamenilor”, a scris primarul capitalei, Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook.

Consilierul PAS, Alexandru Trubca a recunoscut că el apare în imagini, dar spune că reușește și să muncească și că a „făcut în CMC-ul acesta mai mult decât fracțiunea primarului”.


Trubca a fost și unul dintre consilierii implicați în altercațiile de la una dintre ședințele anterioare ale CMC, în care aleșii au folosit un limbaj licențios și și-au împărțit pumni.



Pub