Un medic din Bălți, răpus de Covid-19: „Virusul nemilos nu are margini, îi răpește pe cei mai buni”

Sistemul medical a mai pierdut un specialist din țară din cauza Covid-19. Este vorba despre un medic din Bălți. Potrivit Sindicatului Lucrătorilor Medicali „Susținere”, medicul activa la Centrul Medicilor de Familie municipiul Bălți.

Foto: Colaj

„Comunitatea medicală din Bălți este îndoliată. Un medic de o rară cumsecădenie a pierdut lupta pentru viață. Este vorba despre Serghei Dascăl, medic în cadrul staționarului de zi CS 1, Centrul Medicilor de Familiei mun Bălți”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook. 



„O zi cu doliu în IMSP, Centrul Medicilor de Familie mun. Bălți. Astăzi sa stins lumina zilei pentru un bun coleg, medic staționar de zi CS 1 Dascal Serghei. A fost un Om cu literă mare. Un bun profesionist, optimist și familist de o cumsecădenie rară. Virusul nemilos nu are margini, îi răpește pe cei mai buni! Ne-a rămas un gol imens pentru toți care te-au cunoscut! Suntem în nedumerire. Condoleanțe familiei îndurerate, colegei noastre Dascăl Valeria medic imunolog, șefa serv, cabinetului organizator metodic. Drum lin spre îngeri. Dumnezeu să te odihnească în împărăția sa. Veșnica pomenire”, a scris  Ludmila Novac. 

Până la ziua de azi 113 lucrători medicali au decedat din cauza infecției cu Covid-19.


Pub