00:51:06 20.04.2024
Stiri

Ce semnificație au avut bijuteriile pe care Kate Middleton le-a purtat la funeraliile Prințului Philip

Actualitate 20.04.2021 19:38 Vizualizări2220 Autor: Ziarul National
Ce semnificație au avut bijuteriile pe care Kate Middleton le-a purtat la funeraliile Prințului Philip


Sâmbătă, membrii familiei regale britanice l-au condus pe ultimul drum pe Prințul Philip. Printre aceștia s-a numărat și Kate Middleton, care și-a surprins fanii cu o apariție extrem de elegantă și de rafinată. Ducesa de Cambridge a optat pentru o rochie Roland Mouret, pe care a accesorizat-o cu o pălărie neagră, semnată Philip Treacy.

Însă, detaliul care a atras atenție tuturor a fost colierul cu perle, extrem de prețios, de la gâtul acesteia. Kate a împrumutat colierul chiar de la Regina Elisabeta a II-a, dorind astfel să îi aducă un omagiu Majestății Sale.

Ducesa de Cambridge a mai purtat bijuteria și în 2017, la aniversarea de 70 de ani a cuplului regal, ce a avut loc la Castelul Windsor.

În plus, se pare că în 1982, Regina Elisabeta i-a împrumutat colierul și Prințesei Diana, care l-a purtat la un banchet organizat de Regina Beatrix și Prințul Claus al Olandei, la Palatul Hampton Court.

Colierul extrem de prețios a fost creat special pentru Regina Elisabeta a II-a, fiind un cadou pe care aceasta l-a primit din partea guvernului japonez.

De asemenea, și cerceii cu perle și diamante pe care Kate Middleton i-a purtat îi aparțin tot Reginei Elisabeta a II-a. Majestatea Sa i-a primit cadou în 1947, la nunta sa cu Prințul Philip. Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, la înmormântarea Prințului Philip au putut participa doar 30 de persoane. Meghan Markle, soția Prințului Harry, a lipsit de la funeraliile Prințului Philip. Aceasta nu a putut participa din cauza sarcinei avansate. Meghan Markle este însărcinată în șase luni cu o fetiță și, după spusele purtătorilor de cuvânt, medicul a sfătuit-o să nu călătorească.

Întregul ceremonial a fost gândit chiar de către Prințul Philip, iar regina Elisabeta s-a asigurat că Operațiunea Forth Bridge, numele de cod pentru funeralii, respecta întocmai dorința ducelui. Sicriul acestuia a fost depus în Cavoul Regal, amenajat în interiorul Capelei St. George.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md