Dodon ar cheltui sute de mii de euro lunar pentru dezinformare, în timp ce familiilor sărace le oferă vouchere pentru mâncare

by D M
Distribuiti mai departe...

Nu există în Republica Moldova un aparat mai mare de propagandă și de dezinformare decât o are Igor Dodon și PSRM-ul. Declarațiile aparțin fostului vice-ministru de Externe, Valeriu Ostalep, scrie jurnal.md.

Ostalep a declarat în cadrul emisiunii „Ora Expertizei” de la Jurnal TV că cel mai mare aparat de dezinformare și propagandă îl deține fostul președinte al RM Igor Dodon fiind ajutat de către SIS.

Cea mai mare problemă a RM astăzi pentru dezvoltare este PSRM și câțiva care îi susțin pe aceștia. Sunt o problemă de ordin social și de stat. Din punct de vedere politic Dodon și acest partid vor face orice, toate șiretlicurile care există cum în 2012 sau 2014 căutau trei tururi, cinci tururi numai ca să-și aleagă membrii, oricare posibil șiretlic politic va fi folosit de Dodon.

Astăzi în RM toate pârghiile, toate instrumentele, toate structurile de stat sunt conduse de către socialiști, cu mici excepții. În al doilea rând nu există în RM un aparat mai mare de propagandă dar principalul de dezinformare decât o are Dodon și PSRM. Toate aceste scheme trebuie ridicate și povestite înaintea alegerilor”, susține fostul vice-ministru de Externe.

Ostalep menționează că Igor Dodon cheltuie sude de mii de euro lunar pentru dezinformare, folosind o echipă de sute și mii de oameni.

Eu declar la dvs în emisiune că Dodon cheltuie sute de mii de euro lunar pe dezinformare, aparatul lui, dvs nici nu puteți să vă imaginați câte sute și mii de oameni sunt implicați. Este foarte important că zilnic ei experimentează acest desfront și devine tot mai periculos că ei trebuie să întindă acest timp, inclusiv pentru a pregăti suplimentar mulți bani și mulți oameni care vor fi implicați în această campanie de dezinformare înaintea alegerilor”, explică Ostalep.

Mai mult, acesta a declarat că în această mașinărie a dezinformării și a propagandei este implicat SIS-ul.

Pe timpul lui Dodon până acum a fost implicat masiv Serviciul de Informații și Securitate în frunte cu Gumeniuc, liderul la sistemul de dezinformare a lui Dodon, care astăzi se asociază la nivelul lui Chicu. Astăzi în jurul lui Chicu se strâng socialiștii iarăși și specialiști în dezinformare. Acum SIS-ul ca structură este deja mai puțin implicată, sunt vreo doi fraieri acolo care continuă să-i dăie lui Gumeniuc, Gumeniuc lui Dodon și mai departe se repartizează prin sute de Telegram canale, imperiul mediatic a lui Dodon și miile de oameni implicați în aceste dezinformări”, punctează Valeriu Ostalep.

 

Amintim că recent, Igor Dodon a dăruit unei familii, cu 6 copii și fără casă, vouchere donate de un agent economic ca să procure bunuri și produse alimentare de care au necesitate. Totodată, liderul PSRM a lansat o campanie de colectare de fonduri pentru a ajuta familia să-și procure a locuință.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.