/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/INFOGRAFIC/ Raioanele care au înregistrat cele mai multe cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore

missing
20 aprilie 2021, ora 20:19

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) a anunțat că astăzi, 20 aprilie, alte 453 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 în Republica Moldova, din 5 077 de teste efectuate. Totodată, alte 25 de decese au fost provocate de complicațiile COVID-19.

Potrivit datelor MSMPS, raioanele Bălți, Edineț și Comrat sunt în top în ceea ce privește cazurile de îmbolnăvire cu virusul Sars Cov 2. Mai exact, în Bălți au fost înregistrate 32 de cazuri, la Edineț au fost înregistrate 17 cazuri, iar la Comrat au fost înregistrate 14 cazuri.

La polul opus se află raioanele Sîngerei și Telenești înregistrând câte un caz de coronavirus. Totodată, cele mai multe infectări au fost înregistrate în Capitală, 130. Și regiunea transnistreană este lider în ceea ce privește cazurile de COVID-19, înregistrând 78 de cazuri în ultimele 24 de ore.

Precizăm că în Republica Moldova a fost instituită de la 1 aprilie stare de urgență pentru o perioadă de 60 de zile. Totodată, premierul interimar, Aureliu Ciocoi, după ședința Centrului unic de comandă a stării de urgență din 20 aprilie a anunțat că trei raioane nu se mai află sub cod roșu de alertă în ceea ce privește cazurile de COVID-19.

Sursa: msmps.gov.md

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram