‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 25 aprilie, 2024
7.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleO companie moldo-austriacă deschide o fabrică modernă de bere în Moldova

O companie moldo-austriacă deschide o fabrică modernă de bere în Moldova

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Compania moldo-austriacă Keller HOLZ a deschis în Republica Moldova o nouă fabrică de bere ultra modernă, construită în parteneriat cu compania germană Caspary.

Keller HOLZ a devenit succesorul companiei locale Kellers, fondată în 1997 – prima mini-berărie moldovenească care a deschis ușile lumii incredibile a fabricării berii artizanale și a oferit consumatorului local o bere de autor complet nouă, produsă conform celor mai avansate tehnologii.

Odată cu lansarea noii fabrici, întreprinderea moldo-austriacă Keller HOLZ își propune să lanseze o nouă epocă a berii artizanale în Moldova.

„Având în vedere creșterea vânzărilor și noile cerințe ale pieței locale, a apărut și necesitatea atingerii unui nou nivel de producere. Am decis să nu reechipăm instalațiile existente, ci să construim o nouă fabrică special concepută”, afirmă Alexandru Sava, directorul general al fabricii.

Tehnologiile fabricii de bere fac posibilă crearea unui număr nelimitat de rețete și prepararea unei varietăți largi de stiluri și sortimente de bere de autor de înaltă calitate.

Berea este îmbuteliată în sticle de 0,33 și 0,5 litri, precum și livrată în butoaie.

Construcția fabricii a început în anul 2019, iar în primăvara anului 2020, noua fabrică era deja pregătită pentru instalarea echipamentului.

„În timpul pandemiei, ne-am confruntat cu restricții severe privind circulația specialiștilor străini care instalează și reglează echipamente în întreaga lume. Fiind de fiecare dată nevoiți să respecte regimul de carantină timp de două săptămâni, fapt ce a contribuit la schimbarea termenilor. În pofida tuturor dificultăților, noua fabrică de bere a reușit să producă prima bere pentru noul sezon 2021.”

‹ adv ›

Astăzi, noua fabrică Keller HOLZ produce peste 10 tipuri de bere artizanală. Pentru a obține berea, se utilizează până la 10 soiuri diferite de malț și hamei din mai multe regiuni ale lumii: Europa, America, Noua Zeelandă, Australia etc. Berarii profesioniști din Germania, Rusia și Moldova.

Astăzi, compania moldo-austriacă Keller HOLZ privește cu încredere viitorul revoluției berii artizanale din Moldova.

„Misiunea noastră este să oferim consumatorului din Republica Moldova un produs de calitate superioară, astfel încât fiecare să-și poată găsi tipul preferat de bere și să devină parte din așa-zisa cultură a berii artizanale”, concluzionează Alexandru Sava.

‹ adv ›

Advertoriale

Promoție de primăvară la creditele Mikro Kapital Moldova

Mikro Kapital Moldova lansează o Promoție de Primăvară, dedicată stimulării spiritului antreprenorial și sprijinirii nevoilor financiare ale clienților săi. Începând de pe...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›