image
Sursa foto: amedelumiere.com.sg

Horoscop 19 aprilie: Nativii din zodia Taur au parte de provocări pe plan financiar și sentimental

Nativii Taur se bucură din plin de intrarea Soarelui în semnul lor, activându-le astfel zodia. Vor fi mai statornici în sentimente și mai dornici de stabilitate financiară. Zodiile care se vor bucura din plin de atenție din partea persoanelor dragi sunt Taur, Fecioară și Capricorn.

Berbec

Berbecii se despart de energia Soarelui, însă astrul le va activa sectorul financiar și astfel atenția lor, în mare parte, se va focusa în această direcție. Urmează o perioadă în care văd mai clar cum își administrează bugetul, cum își câștigă banii și ce pot face pentru a obține stabilitate și confort financiar. Totodată, vor vrea să își afirme mai mult talentele și abilitățile native. Cum Soarele le guvernează iubirea, vor căuta mai multă siguranță în viața sentimentală și dacă până acum s-au jucat mai mult, de acum vor dori relații mai serioase. Horoscopul de azi le cere să aibă mai multă grijă la cheltuieli.

Taur

După o perioadă în care s-au simțit obosiți, moleșiți și fără prea mult chef de viață, iată că își recapătă energia și pofta de a trăi și a avea grijă de ei înșiși. Starea de sănătate se va îmbunătăți remarcabil și se vor preocupa mai mult de felul în care arată, de ceea ce mănâncă și de cum se prezintă în fața lumii. Confortul sentimental și financiar va prima în această perioadă și nativii vor fi dornici să-l aducă în viața lor.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de o perioadă în care focusul se mută pe trecut, pe sănătate și este foarte posibil să devină mai interiorizați, mai agitați și mai neliniștiți. Pot apărea persoane din trecut sau ei se pot lăsa furați mai mult de mrejele trecutului, iar unele temeri financiare pot lua naștere. Este de preferat să pună frână agitației cotidiene și să se odihnească mai mult.

Rac

Pentru cei născuți în zodia Rac, tranzitul Soarelui prin Taur le este de bun augur deoarece îi face mai sociabili și mai dornici de a se întâlni cu prietenii, mai deschiși legării unor noi relații de amiciție și nu numai. Este o perioadă favorabilă pentru a-și face planuri pe termen lung și pentru a-și pune în practică proiectele pe care le au.

Leu

Focusul nativilor va fi pe tot ce ține de afirmarea lor profesională și vor avea ocazia să vadă dintr-o perspectivă proaspătă care este direcția pe care doresc să continue. Este o perioadă care-i susține pe cei ce vor să se pună în valoare, să obțină o funcție, pentru că vor fi îndârjiți în atingerea obiectivelor, mai ales dacă la mijloc este și un scop financiar.

Fecioară

Fecioarele se bucură de acest tranzit al Soarelui prin Taur deoarece le luminează mai bine sectorul principiilor de viață și pot vedea cu alți ochi niște convingeri pe care le au. Energia nativilor se va canaliza către studiu, cunoaștere și autocunoaștere, dezvoltare personală și profesională. Horoscopul zilei pentru zodia Fecioară le poate aduce o dorință mai mare de a călători sau de a vorbi cu cineva din străinătate.

Balanță

Balanțele se pot folosi de tranzitul Soarelui prin Taur pentru a vedea dintr-o altă perspectivă o situație financiară cu care se confruntă. Nativii pot fi mai activați dacă au de obținut niște bani, bunuri materiale, drepturi financiare, credite, moșteniri sau trebuie să umble pentru a obține niște acte. Pe de altă parte, este o perioadă care va aduce mai multă pasiune în viața de cuplu.

Scorpion

Cei născuți în semnul Scorpion au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul relațiilor și al căsătoriei, astfel că pentru nativi urmează o perioadă în care focusul va fi către partener și viața de cuplu, dorindu-și să exploreze noi stări alături de acesta. Totodată, atenția va fi canalizată și către relațiile profesionale, către contracte și obținerea de noi parteneriate profesionale.

Săgetător

Pentru Săgetători va urma o perioadă cu multă muncă și chiar stres profesional. Soarele le luminează acest sector de viață și le aduce multă energie în rezolvarea sarcinilor profesionale, dar și ocazia să vadă ce pot face pentru a funcționa mai eficient, pentru a fi mai practici în desfășurarea activităților zilnice. Starea de sănătate va intra și ea sub vizorul nativilor și pot face schimbări în stilul de viață avut. Horoscopul zilei le cere mai multă grijă la alimentație pentru că excesele pot fi dăunătoare.

Capricorn

Nativii vor fi mai dornici să-și manifeste sentimentele, să iubească și să înceapă noi relații. Creativitatea și simțul artistic vor fi luminate de Soare și se pot pune mai mult în valoare prin pasiunile și hobby-urile pe care le au. Relația cu copiii va căpăta mai multă atenție și vor dedica mai mult timp activităților distractive și relaxante.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se pot folosi de energia Soarelui în tranzit prin Taur pentru a se ocupa mai mult de casă și de nevoile familiei, în special ale părinților, mai ales că vor dori să le facă mai mult pe plac doar pentru a fi liniște în cămin. Focusul va fi pe activitățile legate de locuință și își vor dori mai mult confort ca niciodată, ceea ce în cazul unora poate însemna reamenajări în locuință. Stabilitatea emoțională devine importantă.

Pești

Cei născuți în zodia Pești pot profita de tranzitul Soarelui prin Taur pentru a comunica mai ușor cu cei din jur. Nativii vor avea idei bune acum, mintea le va străluci și pot găsi soluții ingenioase la problemele pe care le au, mai ales dacă sunt de natură financiară. Este o perioadă foarte bună pentru învățare, pentru studiu, iar dorința de a ieși din casă și a face plimbări, excursii va fi mare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: