03:31:19 25.04.2024
Stiri

FOTO // Cum arată în prezent ACTORUL care l-a interpretat pe Iisus în „IISUS DIN NAZARET”

Actualitate 19.04.2021 07:30 Vizualizări5839 Autor: Ziarul National
FOTO // Cum arată în prezent ACTORUL care l-a interpretat pe Iisus în „IISUS DIN NAZARET”


Actorul britanic Robert Powell a devenit celebru datorită rolului pe care l-a interpretat în mini-seria „Iisus din Nazaret”, care a apărut în 1977, în regia lui Franco Zeffirelli, la cererea Papei Paul al VI-lea.

Acum, la 44 de ani de la rolul vieții sale, Robert Powell este de nerecunoscut. Starul este căsătorit și are doi copii. Este o persoană retrasă, mărturisind că nu îi place să se expună.

De altfel, Robert Powell dezvăluia la un moment dat că îi place să consume bere și că nu poate trăi fără Google Maps.

Robert Powell s-a prezentat la casting pentru producția regizorului italian Franco Zeffirelli, care i-ar fi vrut pentru acest rol pe Dustin Hofman sau Al Pacino.

Dar, atunci când l-a văzut și-a schimbat complet atitudinea, care venise pentru rolul lui Iuda. După ce a intepretat acel rol, a a descoperit că nu mai poate ieși din rol, ba chiar s-a vehiculat că și-ar fi pierdut mințile.

„Am vrut să combinăm Hristosul divin cu Hristosul uman. Dar am descoperit că nu era posibil. În momentul în care începi să-l interpretezi ca pe o persoană reală, pierzi divinitatea. Iar cel mai important element al acestei povești este că personajul trebuie să fie extraordinar.

Mi se pare incredibil de deprimant faptul că, la fel ca alte persoane, disper când nu îmi văd telefonul. Sunt blocat cu el de multe ori și îmi place să verific Twitter și Facebook”, declara protagonistul din „Isus din Nazaret” pentru History în 2017.

El mai este cunoscut pentru interpretarea agentului secret ficțional Richard Hannay. Datorită vocii sale distinctive, a fost distribuit ca narator în numeroase reclame și documentare.

Actorul mai este cunoscut și pentru rolul lui Mark Williams din drama medicală de la BBC One, Holby City.

Blestemul actorilor care l-au interpretat pe Iisus Hristos

Despre Robert Powell criticii au spus că ar fi interpretat cel mai bine rolul lui Iisus şi că nici până în prezent nu a reuşit să fie egalat de nimeni. Dacă înainte de a juca rolul lui Iisus din Nazaret, Powell susţinea cu tărie că este ateu, după acest film el şi-a schimbat convingerea. Faptul că nu mai putea să iasă din rol l-au determinat să apeleze la ajutor psihiatric.

„Patimile lui Hristos” este cunoscut publicului român şi datorită faptului că actriţa Maia Morgenstein a interpretat rolul Fecioarei Maria.

Pelicula descrie patimile Mântuitorului din ultimele 12 ore de viaţă, într-un mod extrem de explicit, violent şi dur.

Jim Caviezel, actorul ales pentru rol şi-a dislocat umărul în scenele în care trebuia să care crucea şi a fost lovit de fulger de două ori în timpul filmărilor.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md