(video) Auto Shanghai 2021: Premieră – Noul sedan Audi A7L

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Este una dintre cele mai neobişnuite premiere de la Salonul Auto Internaţional de la Shanghai. Cei de la Audi au decis, cel mai probabil cu un anume motiv şi în urma mai multor solicitări, să facă din modelul A7 un sedan! Atât noutatea exclusivă pentru China, cât şi originalul A7 Sportback, vor exista concomitent la ofertă!

Caracteristici cheie:

  • Sedanul diferă de liftback nu doar prin partea posterioară, ci şi prin ampatament – 3.026 mm (+100) – iar ca rezultat lungimea a depăşit cinci metri (5.076 mm)! Ampatamentul îi este mai mare decât al unui A8 standard.
  • Acoperişul îi este uşor ridicat pentru ca pasagerii de pe bancheta din spate să se simtă mai comod, de la 1.422 la 1.429 mm.
  • Ce volum îi are portbagajul deocamdată nu se ştie.
  • Portierele nu au rame la geamuri.
  • Poate avea la fel roţi directoare spate, suspensie pneumatică, faruri cu laser, un cockpit digital cu trei ecran, etc.
  • Sub capotă, modelul 55 TFSI quattro vine cu un V6 turbo pe benzină şi cu un volum de 3.0 litri (340 CP/500 Nm), un demaror-generator de 48V, o cutie de viteze S tronic cu şapte trepte şi tracţiune integrală permanentă.

Modelul va fi produs la întreprinderea mixtă SAIC-Audi din Shanghai. Deoarece va fi o maşină asamblată local, va fi mai ieftină decât un A7 Sportback de import, care costă local minimum 88.000 de dolari.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/