(video/update) Accident grav în sectorul Botanica. Un microbuz a fost practic răsturnat după impact

(update) Accidentul a fost înregistrat la ora 14:40. Au fost implicate patru autovehicule: o Skoda, un Mercedes-Benz, o Toyota şi o Honda. Microbuzul de marcă germană s-a răsturnat pe capota maşinii Toyota după impact.

La fața locului au fost orientate toate serviciile specializate: două ambulanțe, pompierii și un echipaj al Serviciului accidente rutiere din cadrul Direcției de Poliție a mun, Chisinău.

Preliminar s-a constatat că în rezultatul accidentului rutier cu diverse traumatisme s-a ales doar o persoană, o femeie de 39 de ani care conducea automobilul marca Honda, aceasta fiind preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Se stabilesc circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar în dependență de gravitatea leziunilor cu care s-a ales victima, șoferul care va fi găsit vinovat urmează să fie atras la răspundere conform legislației.


Accident grav în sectorul Botanica, în deja celebra intersecţie securizată Trandafirilor-Sarmizegetusa-Decebal. Un microbuz a fost practic răsturnat după un impact.

Deocamdată nu se cunoaşte dacă au fost înregistrate victime, însă la faţa locului au intervenit şi pompieri, şi ambulanţe cu medici, dar şi poliţia. Revenim cu detalii oficiale!

Articolul se actualizează!…

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/