‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 28 martie, 2024
20.5 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMOVCA dă start unui nou concurs: înscrie-te pe studii.movca.md pentru a participa

MOVCA dă start unui nou concurs: înscrie-te pe studii.movca.md pentru a participa

‹ adv ›
‹ adv ›

10 câștigători ai primului concurs lansat de MOVCA deja au fost selectați, iar premiile urmează să ajungă în scurt timp la aceștia.

Câștigătorii se numără printre cei aproape 850 de utilizatori ai www.studii.movca.md care au beneficiat GRATUIT de Cursul „Sistemul de agricultură ecologică”, iar acum vor intra în posesia a câte un stick cu informații utile ce țin de agricultura eco.

Pentru că participanții au fost receptivi și activi, MOVCA lansează al doilea concurs câștigătorul căruia poți fi chiar tu.

De data aceasta, cadoul oferit va fi surpriză, iar anunțarea acestuia va fi realizată la finalul concursului.

Dacă nu ești sigur de ce ar trebui să participi în cadrul cursului, citește pe acest link ce spun Beneficiarii Cursului care se numără printre primii 2000 de utilizatori care au acces gratuit la curs.

Înregistrează-te în calitate de utilizator pe www.studii.movca.md și distribuie postarea pentru ca și prietenii tăi să afle despre oportunitățile agriculturii durabile participând la curs. Astfel, ai șansa să te numeri printre câștigătorii MOVCA.

‹ adv ›

Consumă eco, trăiește eco și învață ce este un produs eco – pentru tine și un viitor mai bun!

Cursul „Sistemul de agricultură ecologică” a fost lansat în cadrul proiectului „Portalul Educațional E-learning în Agricultura Ecologică” finanțat de Programul de Granturi Mici al Facilității Globale de Mediu implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Comentarii