Athletic Bilbao - FC Barcelona 0-4. Fără replică! Barca a câştigat Cupa Spaniei!

Eliminată din Liga Campionilor şi învinsă în El Clasico în urmă cu o săptămână, Barcelona are din nou motive de sărbătoare. Catalanii au cucerit aseară Cupa Spaniei, primul trofeu după o pauză de doi ani. Athletic Bilbao a pierdut două finale ale Cupei în două săptămâni.

Foto: Getty Images

Barcelona şi-a trecut în cont primul trofeu al sezonului. A cucerit Cupa Spaniei, după o victorie cu 4-0 în faţa lui Bilbao.

Toate golurile s-au marcat în decurs de 12 minute în repriza a doua. Griezmann a deschis balul din pasa lui De Jong, iar după numai trei minute olandezul şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor. Imediat a ieşit la rampă şi Lionel Messi, cu golul numărul 30 din acest sezon. Argentinianul a mai lovit o dată după alte patru minute şi a stabilit scorul final.

Barcelona - Bilbao 4-0, iar catalanii şi-au trecut în cont a 31-a Cupă a Spaniei din istorie. Pentru catalani, este primul trofeu de când conducerea echipei a fost preluată de Ronald Koeman, în august 2020.

Athletic Bilbao a jucat în urmă cu două săptămâni şi finala ediţiei 2019/2020 a Cupei Spaniei, amânată de anul trecut din cauza pandemiei de coronavirus. Athletic Bilbao a fost învinsă atunci cu 1-0 de Real Sociedad.


Pub