Lista câștigătorilor Olimpiadei Tehnice Republicane, ediția anului 2021

utm-8-920×498

Pe 17 aprilie, Universitatea Tehnică a Moldovei a organizat Olimpiadele Tehnice la disciplinele Matematica și Desenul artistic pentru liceeni și elevii colegiilor/centrelor de excelență. O echipă de experți competenți au evaluat lucrările și au anunțat învingătorii Olimpiadei Tehnice Republicane, ediția anului 2021.

„Felicităm cordial câștigătorii competiției și îi îndemnăm să nu rateze facilitățile prevăzute în Regulamentul de admitere la studii!

Totodată, le mulțumim tuturor participanților la olimpiadele organizate de UTM pentru curaj și spirit competitiv, spunându-le că îi așteptăm cu drag să-și continue studiile la Universitatea Tehnică a Moldovei și încredințându-i că agenții economici, companiile mixte și structurile de stat au nevoie de ingineri în domeniile electronicii și telecomunicațiilor, industriei alimentelor, TIC, mecanicii și transporturilor, industriei textile și poligrafie, energeticii și electromecanicii, arhitecturii și urbanismului, construcțiilor și economiei”, se arată în mesajul UTM.

Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUSM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente