fbpx

COVID-19 a luat viața unui specialist de la Spitalul Republican. Avea experiență de 35 de ani

Ministerul Sănătății (MSMPS) anunță despre decesul lui Nicolae Teterea, specialist din cadrul Spitalului Clinic Republican. Acesta s-a stins din viață după ce a contractat CVODI-19. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

El a activat peste 35 de ani în calitate de medic farmacist și șef al serviciului farmaceutic din cadrul instituției. Totodată, acesta a avut experiență și în sectorul privat.

„Adresăm sincere condoleanțe familiei și apropiaților în legătură cu trecerea în eternitate a domnului Nicolae Teterea, care a activat la Spitalul Clinic Republican peste 35 de ani în calitate de medic farmacist și șef serviciu farmaceutic, iar ulterior în sectorul privat.

Domnul Nicolae Teterea va rămâne în memoria noastră ca un specialist responsabil și de înaltă calificare. Dumnealui a fost internat la Spitalul Clinic Republican pe 29 martie curent. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, se arată în mesajul MSMPS.

Conform datelor oficiale, până acum în Republica Moldova 112 specialiști s-au stins din viață după ce au contactat COVID-19. Duminică în țara noastră au fost raportate 23 de decese.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button