vineri, 26 aprilie, 2024
10.5 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeOpțiune nouă pe agropiese.md - Cont personal: convenabil, util, profitabil

Opțiune nouă pe agropiese.md – Cont personal: convenabil, util, profitabil

Recomandate

Mereu am mizat pe o cooperare cât mai utilă și convenabilă. Astfel, începând cu 1 aprilie 2021, vă oferim un cont personal pe site-ul agropiese.md – un spațiu unic în care vor fi colectate o mulțime de informații utile despre achizițiile pe care le-ați făcut și relațiile noastre contractuale.

Înregistrarea și crearea contului personal vă va oferi câteva posibilități utile:

  • Veți vedea prețul tuturor produselor în catalogul magazinului online agropiese.md, ținând cont de reducerea personală pe care o aveți. Prin urmare, nu trebuie să recalculați de fiecare dată prețul atunci când doriți să achiziționați un produs.
  • Contul personal va conține întreaga istorie a achizițiilor realizate până acum – efectuate separat în magazinul online, cât și, în general, în cadrul companiei. Istoria achizițiilor include date nu din momentul înregistrării, ci de la începutul cooperării. Deci, puteți specifica în orice moment ce anume, când și la ce prețuri ați achiziționat de la Agropiese TGR.
  • În contul personal pe care îl veți crea, veți vedea informații despre parcul de mașini agricole de care dispuneți – când a fost achiziționată o unitate sau alta, când și cum au fost deservite sau reparate tractoarele și agregatele.
  • Mai mult, contul personal vă permiteți să obțineți actul de verificare.
  • Tot aici vor fi afișate toate contractele cu firma noastră – active și inactive.
  • Datorită înregistrării în contul personal, nu este nevoie să vă completați datele de fiecare dată când efectuați o achiziție online. Informațiile de contact, adresa etc. vor fi încărcate automat.
  • Vă puteți abona imediat la știrile companiei noastre.

Pe parcurs, în contul personal vor apărea și mai multe opțiuni utile. Însă, nu există nicio îndoială că înregistrarea în contul personal acum este de folos!

Mai multe detalii despre modul de înregistrare, în următorul video:

*Contul personal este disponibil pentru persoanele juridice.
Agropiese TGR
Agropiese TGR
Compania Agropiese TGR Grup a fost înființată în 1993 și este una dintre cele mai vechi companii din Republica Moldova.

Citește și ›

Advertoriale