O tânără de 22 de ani a murit, după ce a fost lovită cu oglinda retrovizoare a unui microbuz. Șoferul nu ar fi observat-o, din cauza că stătea în telefon

O tânără de 22 de ani, originară din raionul Nisporeni, a murit după ce a fost lovită cu oglinda retrovizoare a unui microbuz. Cazul a avut loc la pe traseul R-16 Ungheni Sculeni, în satul Petreşti din raionul Ungheni. 


Foto: UNIMEDIA

Potrivit Poliției, la fața locului s-a deplasat grupul operativ de urmărire penală al IP Ungheni, pentru a documenta cazul.  

Ulterior, s-a stabilit că în jurul orelor 20:57, un tânăr, în vârstă de 26 ani din raionul Făleşti, conducând automobilul de model „Mercedes Sprinter 211 CDI”, pe traseul R-16 Bălţi-Făleşti-Sculeni-Ungheni, km 71 + 26,20 m, deplasându-se în direcţia satului Petreşti, raionul Ungheni, fiindu-i distrasă atenţia la telefonul său mobil, nemanifestând prudenţă sporită și pierzând controlul volanului, a tamponat un pieton cu oglinda retrovizoare din partea dreaptă a mijlocului de transport condus.

Victima fiind o tânără, în vârstă de 22 ani, din raionul Nisporeni, care se deplasa pe marginea traseului, în aceeaşi direcţie. Din cauza vătămărilor corporale primite tânără a decedat la faţa locului.  

Ulterior, cadavrul tinerei a fost transportat la secţia medicină-legală Făleşti în vederea stabilirii vătămărilor corporale şi cauzei decesului.  

Bărbatul, fiind testat cu aparatul „Drager alcotest” s-a stabilit concentraţia vaporilor de alcool în aerul expirat de el constituia 0,00 mg/l. Acesta deținea permis de conducere.  

Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier. 


Pub