Doliu în familia lui Dorin Chirtoacă. Mama fostului primar de Chișinău, răpusă de Covid-19

Valentina Chirtoacă, mama fostului primar de Chișinău, Dorin Chirtoacă, a decedat din cauza complicațiilor provocate de Covid-19. Aceasta s-a stins din viață sâmbătă, 17 aprilie. 


Foto: colaj

 „Am vrut astăzi, după ce m-am rugat toată noaptea la Dumnezeu ca să-i mai dea puteri surorii Valentina - mamei ex-Primarului General Dorin Chirtoacă, în lupta ei cu acest blestemat Covid, să merg la biserica din Colonița, satul în care s-a născut și a copilărit sora.  

Vroiam să mă rog din nou și să aprind o lumânare în sănătatea ei. Dar Dumnezeu probabil nu m-a auzit... și acum aprind o lumânare de sufletul ei, pentru că la ora 8.10 a luat-o la el, în împărăția cerurilor, alături de părinții și frații mei, lăsându-mă pe mine orfan...  

Dumnezeu să te odihnească în pace, scumpă surioară Valentina! Și iartă-ne, că n-am putut să te ajutăm să mai trăiești niște ani, să mai fii alături de cei dragi, mai ales de feciori și nepoți”, a scris Mihai Ghimpu pe pagina sa de Facebook. 

În Republica Moldova, bilanțul a ajuns la 244.866 de persoane infectate cu Covid-19. Din numărul total, 228.766 de persoane au fost tratate, iar 5.521 au decedat. 


Pub