Un fost consilier municipal vorbește despre alegeri anticipate în CMC

by D M
Distribuiti mai departe...

Fostul consilier municipal, Ilian Cașu, vorbește despre necesitatea alegerilor anticipate în Consiliul Municipal Chișinău. El a început să promoveze ideea după ce un ales local a renunțat la mandat acuzând corupție crasă în interiorul Consiliului.
“Consilierul municipal, Olga Rujanschi, și-a depus mandatul din cauza unui Consiliu Municipal Chișinău (CMC) putred de corupt. Ceva mai devreme, unii consilieri s-au acuzat public ca au luat mita in cash & apartamente de la dezvoltatorul misterios al complexului din preajma Grădinii Botanice. Fiind cel mai bine plătit consiliu local din Moldova, CMC este și cel mai corupt. Este revoltător ca organele de drept încă nu au intervenit in CMC cu Codul Penal. Iar noi, chișinăuieni, trebuie ferm sa obținem dizolvarea cit mai grabnica a acestui cuib al corupției. #anticipateCMC”, a scris Ilian Cașu pe pagina sa de Facebook. 
Amintim că consilierul municipal, Olga Rujanschi a renunțat joi, 15 aprilie, la mandatul de consilier al CMC. Ea a anunțat că recurge la acest gest deoarece nu mai poate suporta, înțelegerile, corupția și așa numitele „otkat-uri” din spatele unor decizii adoptate de consilieri. Olga Rujanschi a fost aleasă în CMC pe platforma mișcării „Forța Nouă” a lui Victor Chironda.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.