Radio Moldova va inaugura un studio în memoria jurnalistului Alexei Revenco

s-a-stins-vocea-de-la-radio-moldova-care-a-crescut-generatii-alexei-revenco-a-decedat-in-aceasta-dimineata-162015-1610357385

Radio Moldova pregătește inaugurarea unui studio de radio în numele regretatului jurnalist Alexei Revenco. Este vorba despre studioul numărul unu, care va fi redenumit în „Alexei Revenco” și va fi inaugurat pe 21 aprilie.

„Noi nu am avut așa experiență până acum. Se mai numesc școlile, străzile. Noi ne-am gândit să numim un studio, acolo unde Alexei și-a trăit viața”, a declarat directorul Radio Moldova, Veaceslav Gheorghișenco.

„Alexei Revenco a lucrat foarte mult în acest studio. Respectiv, pentru cei care au o experiență mai mare va fi o amintire directă, pentru cei tineri va fi un motiv de a se întreba cine sunt personalitățile care, iată, au plecat”, a adăugat Veaceslav Gheorghișenco.

La inaugurarea studioului, va fi și un program de emisie special.

Jurnalistul Alexei Revenco, de la Radio Moldova a murit pe 11 ianuarie. Ultimii peste 40 de ani din viață i-a dedicat activității la Radio Moldova. Pe lângă aceasta, a prezentat numeroase festivități oficiale și cultural-artistice.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente