/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un farmacist, care a activat la spitalul „Timofei Moșneaga”, răpus de COVID-19

missing
17 aprilie 2021, ora 15:53

Farmacistul Nicolae Teterea, care a activat la spitalul „Timofei Moșneaga” din Capitală,  a pierdut lupta cu virusul COVID-19, anunță reprezentații spitalului. 

„Aducem sincere condoleanțe familiei Teterea, în legătură cu decesul fostului nostru coleg, NICOLAE TETEREA. Domnul Nicolae a activat în IMSP SCR „Timofei Moșneaga” peste 35 de ani în funcție de medic farmacist și ulterior șef serviciu farmaceutic. Acesta a demisionat câțiva ani în urmă. Cu regret, dumnealui a fost răpus de virusul COVID – 19. Nicolae TETEREA a muncit cu multă dăruire în cadrul spitalului nostru, asigurând cu responsabilitate maximă, serviciul respectiv fiind unul prioritar în activitatea instituției. Mereu era la datorie, soluționa fără ezitare orice sarcină. A fost un manager model în serviciul farmaceutic. E o pierdere dureroasă pentru colectivul nostru. Mulțumim, dragă coleg pentru aportul esențial acordat cu brio în asigurarea tratamentului pecienților, mulțumim pentru amintirile și colaborarea frumoasă. Condoleanțe familiei și rudelor îndurerate. Dumnezeu să Va odihnească în pace”, se arată în mesajul instituției medicale.

Până la ziua de ieri, 112 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

De la începutul pandemiei, în Republica Moldova au murit 5521 de oameni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram