/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Update. Funeraliile prinţului Philip: Sicriul a fost coborât în cavoul regal

missing
17 aprilie 2021, ora 18:21

Update 18:20 // Sicriul purtând trupul neînsufleţit al prinţului Philip a fost coborât în „Royal Vault”, cripta din capela ST. George, unde sâmbătă a avut loc ceremonia de înmormântare a ducelui de Edinburgh, relatează AFP, citată de Agerpres.

Procesiunea care însoţeşte sicriul prinţului Philip a plecat sâmbătă din curtea Castelului Windsor, reşedinţa regală din vestul Londrei şi a pornit spre capela St.George, unde prinţul va fi înhumat, relatează AFP.

 

Foto:(c) Hannah McKay/REUTERS

Ultimul drum al prinţului a început la 14:45 (13:45 GMT), iar sicriul a fost transportat cu un Land Rover, care a fost urmat pe jos de membrii apropiaţi ai familiei regale, printre care cei patru copii ai săi, scrie Agerpres.

Foto: (c) Victoria Jones/Pool via REUTERS

Regina Elisabeta a II-a i-a urmat la bordul unei maşini Bentley.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram