image
Sursa foto: Getty Images

Ar câștiga mai mult decât Cristiano Ronaldo și Neymar! Salariul ”faraonic” cerut de Erling Haaland la următorul contract

Erling Haaland este dorit de marile cluburi ale Europei în vară, însă pretențiile financiare ale agentului său, Mino Raiola, reprezintă un impediment în calea unui transfer.

Potrivit britanicilor de la Goal, Mino Raiola solicită un salariu anual de nu mai puțin de 35.000.000 de euro pentru atacantul norvegian, sumă care ar fi considerată exagerată de Real Madrid și Barcelona, cluburi interesate de Erling Haaland, ai căror reprezentanți chiar au discutat cu agentul și tatăl jucătorului, Alf-Inge Haaland, în ultima perioadă.

Salariul anual cerut de Erling Haaland le-ar putea convinge pe Barcelona și Real Madrid să se retragă, cel puțin temporar, din cursa pentru obținerea semnăturii atacantului, în acest moment situația financiară a celor două cluburi fiind departe de optimă, având în vedere pierderile din ultimul an, cauzate de lipsa fanilor din tribune.

Astfel, atacantul norvegian ar putea rămâne cel puțin încă un sezon la Borussia Dortmund, oficialii clubului german confirmând deja că plecarea lui Erling Haaland în vară nu este o idee agreată.

”Sunt bucuros să anunț că am decis să ne ținem de contractul pe care îl avem și în direcția stabilită săptămâna trecută. Noi avem un plan foarte clar și vrem să începem noul sezon cu Erling Haaland în echipă”, a declarat Michael Zorc, potrivit Mundodeportivo.

Totuși, Mino Raiola nu ar fi de acord cu planul celor de la Dortmund, agentul dorind un nou club pentru Erling Haaland din vară.

”Da, e adevărat, m-am întâlnit cu managerul clubului și mi-a repetat că ei nu doresc să-l vândă pe Haaland în această vară. Îl respect, dar asta nu înseamnă că sunt de acord cu el”, a recunoscut Mino Raiola.

Dacă se va întâmpla ca un club să accepte salariul de 35.000.000 de euro anual, Erling Haaland al deveni al doilea cel mai bine fotbalist din Europa, după Lionel Messi, cu 76.000.000 de euro. Atacantul norvegian ar încasa mai mult decât o face Cristiano Ronaldo la Juventus, 31.000.000 de euro anual, sau Neymar la PSG, 30.000.000 de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: