image
Sursa foto: Facebook/Victor Bunescu

Va fi fierbinte în Consiliul Municipal: Victor Bunescu urmează să preia mandatul de consilier

Unul dintre cei mai vocali critici ai autorităților municipale de-a lungul anilor, Victor Bunescu, urmează să se alăture echipei de consilieri ai Mișcării „Forța Nouă”, a lui Victor Chironda.

Victor Bunescu este cunoscut opiniei publice pentru activism civic și atitudinea sa critică față de situația din capitală, mai ales distrugerea monumentelor de arhitectură.

După facultate, a fost lector la catedra Politologie a Universității de Stat din Moldova timp de câțiva ani, după care s-a lansat în afaceri.

De câțiva ani, gestionează cu succes o afacere cu vinuri.

Precizăm că locul de consilier pe care îl va ocupa Victor Bunescu a devenit vacant după ce ieri Olga Rujanschi și-a depus mandatul. Fosta consilieră municipală a anunțat că recurge la acest gest deoarece „nu mai poate suporta înțelegerile, corupția și așa-numitele „otkat-uri” din spatele unor decizii adoptate de consilieri”.

„Nu cred ca o sa exagerez când o sa afirm ca sunt funcționari publici cu buna-credință, bune intenții și pregătire necesară în Primărie, însă aceștia reprezintă probabil 20-30% maxim. Am cunoscut o parte din ei și am rămas mulțumită de profesionalismul lor și cum am zis, intențiile corecte - lucru rarisim în așa structură. Restul 70-80% - niște abjecți, corupți fără șanse de reabilitare și responsabilii principali pentru tot haosul, schemele și manipulările care s-au făcut de zeci de ani aici. Pe ei însă cetățenii nu ii prea cunosc, pentru ca ei stau în umbră și își implementează liniștiți schemele”, a menționat Olga Rujanschi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: