image
Sursa foto: jurnal.md

Procuratura Generală: „Se pare că deranjăm destul de tare, e un semnal bun”

După ce și presa rusă a publicat informații din concluziile comisiei de anchetă privind Laudromatul, mai ales în ce îl vizează pe procurorul general, Alexandru Stoianoglo, instituția a venit cu o reacție.

„În ritmul atacurilor denigratoare și manipulatorii tot mai insistente lansate de unele surse mediatice din afara țării la adresa Procurorului General, instituția punctează următoarele: Procuratura a anticipat și a preîntîmpinat din start societatea că odata cu avansarea în anchete, vom fi supuși atacurilor și presiunilor din partea celor care au deservit grupuri de interese și au fost implicați în mușamalizările anterioare pe dosare de rezonanță. Se pare că deranjăm destul de tare și e un semnal bun, căci imediat ce s-a aflat despre vizita procurorilor moldoveni în Rusia, materialele denigratoare la adresa Procurorului General au început să apară și în presa rusă. Este o reacție firească de autoapărare prin deplasarea accentelor și deturnarea atenției publicului”, se spune într-o declarație succintă a PG.

Procuratura mai informează că „nu va răspunde și nu va participa la campaniile toxice și mincinoase, lansate împotriva instituției” și că „urmăririle penale continuă”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: