(video) Igor Dodon: Anticipatele vor fi organizate, cel mai probabil, nu mai devreme de luna august

10:38 „Nu vom iniția un astfel de impeachment, dar dacă va fi inițiat de alte partide noi vom susține, depinde de context”

Foto: UNIMEDIA

10:28 „Să ne numești ca purtători ai moldovenismului primitiv.. imaginați-vă că ambasadorul nostru în România și-ar permite, ce se întâmpla? Zbura din țară în decurs de câteva clipe, la noi Maia Sandu tace e româncă, domnule Ionița ați fost la mine în beci, va plăcut tare vinul produs de un purtător al moldovenismului, dar cu rădăcini mai mare ca la dumneavoastră. Lucrurile acestea sunt categoric inadmisibile, cred că trebuie să vă cereți scuze de la poporul moldovenesc”

10:21 „Pentru PSRM nu este problemă să fie în iunie, mai noi suntem pregătiți, dar pentru țară alegeri în pandemie este o problemă, ce mai probabil nu mai devreme de luna august, dacă își va asuma Maia Sandu anularea stării de urgență să-și asume miile de infectari și morți.

10:10 Dodon: „Nu există criză de grâu, este o invenție. Asta o spun toți specialiștii, toți agricultorii. De ce nu-i chemați?”

10:02 Dodon: „De ce în acest an care trebuia să fie mai bun totuși este mai dificil. Ieri CC a luat o hotârâre care nu va duce la calmarea situației va duce mai departe la blocaj. Astăzi dimineață am convocat ședința fracțiunii și am discutat care este poziția socialiștilor. Noi considerăm că uzurparea CC în favoarea intereselor politice ale Maiei Sandu de către trei judecători: Manole, Șova și Roșca, apropo toți trei au fost desemnați de blocul ACUM. Ceea ce a fost ieri a fost o sfidare a normelor constituționale. PSRM va iniția un proiect de hotărâre pentru a aproba declarația de uzurpare a puterii în stat. Noi suntem în aceeași situație ca în 2019. De aceea vom iniția o astfel de declarație. 2. Noi suntem pregătiți de anticipate”

10:00 Dodon: „Cu regret vreau să încep cu un moment mai puțin plăcut. Am aflat că a plecat din viața că a plecat din viață Ludmila Guzun, vreau să aduc condoleanțe familiei, foștilor colegi cu această pierdere, cu regret Covid-ul lovește în toți”



Pub