17:40:18 28.03.2024
Stiri

Deputata Ludmila Guzun a fost RĂPUSĂ de COVID-19. Ultimul mesaj al deputatei PD: „Am luptat cu virusul ce m-a atacat agresiv. Trebuie să mă recuperez după această agresiune, dar sunt sigură că, împreună cu medicii, voi reuși...”

Actualitate 16.04.2021 09:05 Vizualizări2494 Autor: Ziarul National
Deputata Ludmila Guzun a fost RĂPUSĂ de COVID-19. Ultimul mesaj al deputatei PD: „Am luptat cu virusul ce m-a atacat agresiv. Trebuie să mă recuperez după această agresiune, dar sunt sigură că, împreună cu medicii, voi reuși...” Facebook


Deputata Partidului Democrat (PD), Ludmila Guzun, a decedat în această noapte în urma complicațiilor provocate de coronavirus, scrie Replica Media. Aceasta reușise să se trateze de COVID-19, iar în ultimele săptămâni a urmat un curs de reabilitare. Ludmila Guzun urma să împlinească 60 de ani peste două luni.

După ce a suferit o formă gravă de COVID-19, Ludmila Guzun mulțumea medicilor pentru grija lor față de pacienți. Pe 7 aprilie, Guzun a postat ultimul ei mesaj pe Facebook.

„Tot respectul și aprecierea, dragi lucrători medicali! Vă văd în fiecare zi și noapte cum luptați pentru sănătatea noastră. Mă refer în special la medicii de la secția terapie intensivă a Spitalului Clinic Republican. Împreună cu dumneavoastră am luptat cu virusul care m-a atacat agresiv. Aici v-am văzut doar ochii blânzi și încurajatori, v-am auzit vocea compătimitoare, dar asta era o încurajare să lupt și eu… Mai avem de recuperat după această agresiune, dar sunt sigura că împreună, cu așa medici, voi reuși. Din prima zi v-am zis îngeri-păzitorii, ori așa v-am perceput eu. Să vă aibă Dumnezeu în paza sa”, a scris Ludmila Guzun.

NECROLOG – Ludmila GUZUN

Ludmila GUZUN (26.06.1961 – 16.04.2021)

Anunțăm cu adânca tristețe decesul Ludmilei GUZUN, deputat în Parlamentul Republicii Moldova de legislatura a X-a. Odată cu această pierdere irecuperabilă, am pierdut o colegă de valoare, un Om cu inimă mare, un exemplu de onestitate, corectitudine, devotament și profesionalism.

Absolvind în anul 1983 Universitatea de Stat din Moldova, a revenit la baștină și a urmat o activitate de succes la Fabrica de conserve din orașul Ungheni în calitate de economist, funcție pe care a deținut-o până în 1995.

A dedicat mai mulți ani cauzei apărării drepturilor angajaților din raionul Ungheni, în calitate de Președinte al Uniunii Teritoriale a Sindicatelor „Agroindsind”.

Inteligența și înțelepciunea nativă, experiența managerială, compătimirea și bunăvoința față de cei din jur au determinat evoluția ulterioară a carierei sale profesionale, în administrația publică locală.

În 2011 a devenit primar al orașului Ungheni, iar în 2015, cu votul convingător acordat de pământeni, a fost aleasă Președinte al raionului Ungheni. A abordat acest mandat ca o binecuvântare pentru a schimba lucrurile în bine, promovând importante proiecte sociale, investiționale și de infrastructură.

Recunoștința concetățenilor nu s-a lăsat așteptată: în februarie 2019 Ludmila GUZUN a devenit deputat în Parlamentul Republicii Moldova, aleasă pe circumscripția uninominală nr. 16 Ungheni.

În calitate de deputat, Vicepreședinte al Comisiei economie, buget și finanțe, a înaintat și promovat importante inițiative legislative care s-au bazat pe cunoașterea îndeaproape a nevoilor și așteptărilor cetățenilor, precum și pe abordarea profesionistă a soluțiilor.

Colegii, prietenii, toți cei care au cunoscut-o, îi vor purta recunoștință veșnică pentru devotamentul profesional și activitatea remarcabilă.

Urma să împlinească în iunie 60 de ani. Urma să facă încă atât de mult pentru oameni, însă boala necruțătoare i-a frânt zborul.

Exprimăm sincere condoleanțe fiului Andrian, oamenilor apropiați și transmitem cuvinte de susținere și îmbărbătare pentru a trece peste această mare tragedie și durere.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Vom păstra în inimile noastre recunoștința și memoria veșnică pentru Ludmila GUZUN.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md