14:13:35 25.04.2024
Stiri

VIDEO // Jurnaliștii sportivi au arborat drapelul R. Moldova la un turneu internațional din Egipt, cu susținerea NGM Company

Actualitate 16.04.2021 14:17 Vizualizări3715 Autor: Ziarul National
VIDEO // Jurnaliștii sportivi au arborat drapelul R. Moldova la un turneu internațional din Egipt, cu susținerea NGM Company


Echipa jurnaliștilor sportivi a revenit în R. Moldova cu prestigiosul trofeu al turneului internațional de mini-fotbal, disputat în Egipt. La fnalul competiției, echipa s-a ales și cu titlul de ”cel mai bun portar”, câștigat de Oleg Istrati. Această realizare a fost posibilă inclusiv datorită suportului oferit de partenerul general al Asociației Presei Sportive din Moldova (APSM), NGM Company, care administrează singura platformă autorizată de pariuri sportive din țară.

„A fost o provocare nouă pentru echipa jurnaliștilor sportivi, poate cea mai importantă din cariera noastră, ca echipă de fotbal. În premieră, am participat la acest turneu, ajuns la a 8-a ediție. Foarte mult ne-am dorit să câștigăm acest turneu și, în final, ne-a reulșit. Vreau să aduc mulțumiri în special partenerului general al APSM, NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei, care a fost permanent alături de noi și sper foarte mult că și în viitorul apropiat să fie, și chiar să ajungem să vedem organizat acest turneu și la Chișinau”, a declarat la revenire în țară Eduard Ciobanu, președintele Asociației Presei Sportive din Moldova.

În drumul lor spre marele trofeu, jurnaliștii sportivi au trecut, pe rând, de echipele Armeniei, Ucrainei, Egiptului și Belarusului și au suferit o singură înfrângere, 0:3 contra Kazahstanului. Astfel, ei au încheiat competiția cu un total de 12 puncte. Aceștia au reușit să obțină distincția supremă a competiției după ce au trecut în finală de multipla campioană a turneului, echipa Armeniei.

„Experiența din Egipt pentru echipa jurnaliștilor Asociației Presei Sportive a fost interesantă, și asta pentru că am participat în premieră la o competiție pe continent african. Ne bucurăm foarte mult de cei care ne-au ajutat să mergem în această deplasare. Am avut ocazia să promovăm imaginea țării”, adaugă vicepreședintele APSM Alexandru Fosa.

Deplasarea echipei jurnaliștilor sportivi la turneul de la Sharm El-Shekh din Egipt a fost posibilă datorită susținerii oferite de partenerului general al Asociației Presei Sportive din Moldova, NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive. Acesta este al 3-lea succes pentru echipa cronicarilor sportivi pe arena internațională după titlul adjudecat la Campionatul Țărilor Est-Europene și Turneul Internațional din Lituania, ambele în 2019.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md