20:08:29 25.04.2024
Stiri

Un OFICIAL de la Pentagon rupe tăcerea despre EXTRATEREȘTRII care au ajuns pe Pământ. Dovezile prezentate arată...

Actualitate 16.04.2021 19:24 Vizualizări2313 Autor: Ziarul National
Un OFICIAL de la Pentagon rupe tăcerea despre EXTRATEREȘTRII care au ajuns pe Pământ. Dovezile prezentate arată...


Mai multe imagini și filmări apărute online care arată obiecte zburătoare neidentificate și au fost surprinse de Marina SUA au fost acum confirmate de Pentagon ca fiind autentice.

Deși oameni numesc OZN-uri aceste incidente misterioase, denumirea mai modernă folosită în comunitatea de apărare este „Fenomen Aerian Neidentificat”. De asemenea, serviciile de informații tratează într-un mod foarte serios aceste incidente.

Deși OZN-urile au devenit un subiect aprins, asociat cu teorii ale conspirației și cultură populară, acestea sunt incidente fără îndoială reală care reprezintă observări documentate ale unor fenomene pe care nici armata nici oamenii de știință nu le pot identifica.

Noile imagini, obținute de regizorul Jeremy Corbell și jurnalistul George Knapp, includ o navă „în formă de piramidă” observată în zbor, dar și alte trei obiecte ciudate.

Deși nimeni nu știe cu certitudine ce sunt aceste apariții stranii, Pentagonul a confirmat că imaginile sunt veridice. Acestea sunt fotografii și filmări autentice care au fost surprinse de Marina Statelor Unite ale Americii.

„Pot confirma că imaginile și filmările au fost făcute de personal din Marină”, a precizat Susan Gough, purtător de cuvânt al Pentagonului, într-un comunicat de presă trimis mai multor publicații de știri, potrivit Science Alert.

Celelalte trei obiecte ciudate nu par să semene între ele și au ajuns să fie cunoscute drept „Sfera”, „Ghinda” și „Balonul metalic”. Unele persoane au speculat că ar putea fi baloane meteorologice sau drone de spionaj.



Sursa foto: Twitter @MysteryWire

Însă, din câte știm, obiectele rămân neidentificate. Totuși, Pentagonul nu a confirmat acest lucru. Atunci când a fost întrebată, Gough a spus doar că nu mai are „nimic de adăugat”.

Deși multe întrebări rămân în continuare fără răspuns, noile informații arată cel puțin că Departamentul Apărării al SUA continuă să investigheze și să trateze cu seriozitate fenomenele aeriene neidentificate.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md