image
Sursa foto: bolgegundem.com

Noroc chior pentru un bărbat: A câștigat la loto după ce și-a uitat ochelarii acasă și nu a văzut ce numere a bifat

Noroc chior pentru un bătrân în vârstă de 80 de ani, din Marea Britanie. Incredibil, dar a câștigat peste 100.000 de lire sterline la loto, după ce și-a uitat ochelarii de vedere acasă și nu a văzut ce numere a bifat, transmite BBC.

Denis Fawsitt obișnuia să selecteze zilele de naștere ale celor din familia sa, atunci când completa biletul, dar de această dată nu a mai putut să își aleagă numere favorite pentru că efectiv nu le-a văzut fără ochelari. Faptul că luna trecută și-a uitat ochelarii acasă a fost cu devărat o întâmplare fericită. „Mi-am dat seama că mi-am uitat ochelarii și am încercat să-mi aleg numerele, dar pur și simplu nu am putut”, a mărturisit Denis Fawsitt.

Ce va face cu banii

Deși inițial s-a simțit deranjat de faptul că nu poate bifa ce numere vrea, bătrânul spune că mai târziu a simțit că de această dată va câștiga. „După ce s-a întâmplat în agenție, am avut senzația că urma să câștigăm. I-am spus lui Ann, în seara aceea, că am simțit faptul că vom câștiga”, a afirmat acesta.

A avut dreptate. Norocul a dat peste el și a câștigat 116.124 de lire sterline. După ce a aflat marea veste, bătrânul a sărbătorit alături de soţia sa, Ann, în vârstă de 75 de ani. Soții vor să investească o parte din banii câștigați la loterie în casă şi grădină, iar restul să le dea celor două fiice ale lor. Soția sa își dorește mult un aragaz nou, iar Denis Fawsitt un televizor, relatează dcnews.ro.

„Ne-am bucurat de viață, este rândul lor acum. Acești bani îi vor ajuta mai mult decât pe noi”, a spus Ann.Bătrânul norocos este pensionar, fost constructor și miner de cărbune.

Noutăţile partenerilor

comentarii: