image
Sursa foto: Jurnal.md

Pavel Filip, după decizia CC: „Ziua de azi poate fi calificată drept o victorie a Președinției în conflictul cu Parlamentul”

Președintele PDM, Pavel Filip, a venit cu o reacție pe Facebook după decizia Curții Constituționale privind dizolvarea Parlamentului. Pavel Filip susține că ziua de astăzi poate fi calificată drept o victorie a Președinției în conflictul cu Parlamentul, dar e „o victorie a lui Pirus și cine crede că aici se încheie războiul politic greșește amarnic. Abia începe episodul doi”.

„Gata. Ne-au fericit și cu dizolvarea. Ca prin minune, s-au rezolvat și toate problemele. Cine crede însă că aici se încheie războiul politic greșește amarnic. Abia începe episodul doi. Și dacă până acum unii au strigat „anticipate”, iar alții au strigat „guvern”, să nu credeți că de azi încep discuțiile despre vaccin și securitate națională. Nu”, a mai scris Pavel Filip.

Liderul Partidului Democrat este de părere că în următorul Parlament se vor regăsi aceleași partide acuzate în prezent de corupție.

„Sincer aș vrea să cred în ipoteza că anticipatele vor salva țara și mă voi bucura dacă așa va fi. Dar știu că în următorul parlament se vor regăsi aceleași partide acuzate azi de corupție. Chiar dacă Parlamentul a fost sancționat azi prin dizolvare pentru acțiuni care nu îi pot fi imputate legislativului, ziua de azi desigur că poate fi calificată drept o victorie a Președinției în conflictul cu Parlamentul, dar e o victorie a lui Pirus. Căci ce fel de victorie e cea în care ai rămas singur să te bucuri de ea?”, a conchis Pavel Filip, pe pagina sa de Facebook.

Noutăţile partenerilor

comentarii: