image
Sursa foto: captură video

Pro Moldova: „Decizia Curții ilustrează clar eșecul celor două partide care se tot înghesuie la butoanele puterii”

Grupul parlamentar „Pro Moldova” anunță că a luat act de avizul Curții Constituționale pentru constatarea circumstanțelor pentru dizolvarea Parlamentului și notează că, în premieră, președintele Republicii Moldova a obținut victorie într-o confruntare cu Legislativul și Constituția.

„Pro Moldova” afirmă că va susține o dată cât mai apropiată pentru organizarea alegerilor anticipate pentru a curăța țara de forțele politice nocive.

„Decizia Înaltei Curți ilustrează clar eșecul celor două partide care se tot înghesuie la butoanele puterii și care au pretins că au depolitizat și eliberat instituția Curții Constituționale. Același lucru îl putem urmări în toate domeniile unde au ajuns să-și manifeste capacitățile și viziunea PAS și PSRM, partide care au instalat 4 guverne în doi ani, dintre care, se pare că, cel mai longeviv va fi al cincilea, cel în demisie. PRO MOLDOVA va merge în anticipate pentru a oferi șansa alegerii corecte cetățenilor și țării. Avem nevoie de ordine și de curățarea de moștenirea lăsată de partidele de amatori. Vom împiedica declanșarea unui nou sezon al lamentațiilor și luptei pentru putere, cu PSRM și PAS în rolurile principale. PRO MOLDOVA pledează pentru o resetare a republicii, fără clovni, purtători ai adevărului, falși gospodari și gospodine și alte personaje accidentale care au intrat în zona luării deciziilor, profitând de vidul de putere și slăbiciunea liderilor actuali”, menționează grupul parlamentar printr-un comunicat de presă.

Noutăţile partenerilor

comentarii: