(video) Terenul de lângă parcul Afgan, „curățat” de gherete: Proprietarii s-au ales cu procese verbale

Gheretele instalate ilegal în parcul Afgan au început să fie evacuate. Asta după ce proprietarii s-au ales cu procese verbale, anunță primarul capitalei, Ion Ceban. Potrivit edilului, cei 5 agenți economici nu dispuneau de notificări pentru dreptul de a vinde.

Foto: fb/IonCeban

„Acestora li s-a întocmit procese verbale pentru activitatea ilegală. Ei nu dispuneau de notificări pentru dreptul de a vinde, iar în baza la ce eliberau bonul de plată nimeni nu știe”, a scris Ceban într-o postare pe facebook.


Epopea instalațiilor ilegale din zona parcului Afgan a continuat marți. O gheretă cu două etaje a fost zărită astăzi pe același teren privat din parcul Afgan. 6 procese verbale au fost întocmite astăzi de oamenii legii celor care vând ilegal pe teritoriul privat de lângă parcul din strada M. Costin, anunță Ceban care se întreabă „în baza căror acte activează” unii.

Cameramanul primăriei a fost agresat ieri de către proprietarul terenului de lângă parcul Miron Costin, în timp ce muncea. Acesta a înregistrat momentul, iar primarul capitalei a făcut publice imaginile. Edilul capitalei menționează că doar 3 din cele 8 unități de comerț din zona respectivă au primit notificare pentru a activa.

În parcul de pe strada Miron Costin din sectorul Rîșcani al capitalei, pe terenul, proprietate privată, ce este destinat pentru construcția unui lăcaș sfânt, au apărut diverse unități de comerț ambulant. Despre aceasta a anunțat primarul general, Ion Ceban, care spune că toate aceste gherete trebuie evacuate.


Pub