Femeia grav rănită în accidentul de la Ocnița s-a stins pe patul de spital. Tragedia a lăsat două fetițe fără părinți
În urma accidentului de la Ocnița unde au decedat doi soți a murit și a treia persoană, femeia de 58 de ani. Accidentul în care a decedat cuplul a lăsat orfane 2 fetițe de 4 și, respectiv, 8 ani. Totul s-a întâmplat astăzi, 15 aprilie, în jurul orei 09.00, pe traseul (Briceni-Ocnița-Otaci), la intrare în satul Ocnița din raionul Ocnița.
Foto: politia.md

Șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar din cauza carosabilului umed a pierdut controlul volanului, derapând de pe traseu și tamponându-se într-un copac de pe marginea drumului.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că, automobilul de marca Volkswagen Passat deplasându-se pe traseu în direcția satului Ocnița, preliminar nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar din cauza carosabilului umed a pierdut controlul volanului, derapând de pe traseu și tamponându-se într-un copac de pe marginea drumului.

În consecință șoferul de 37 de ani și soția acestuia de 33 de ani au decedat pe loc, iar o pasageră de 58 de ani a fost transportată la spitalul raional Ocnița cu diferite traumatisme.


Pub