Șapte motive pentru a face o comandă la livrare de la Trattoria della nonna

7 motiive

Situația pandemică a schimbat radical comportamentul consumatorilor. Tot mai mulți sunt cei care optează pentru comanda bucatelor la livrare, o metodă simplă și foarte comodă de a lua masa.

Dacă faci parte din cei care își doresc să comande mâncare sațioasă și, în primul rând, sănătoasă, vă recomandăm să alegeți restaurantul Trattoria della nonna.
Aici aveți parte de:

# Un asortiment variat de bucate pentru toată familia. Astfel, din lista bucatelor din meniu ați putea alege:
– Pantalloni della nonna cu broccoli pentru tata;
– Pizza/ burger pentru copii;
– Supă cremă de vinete pentru mama;

# Alimente și băuturi la preț de magazin (cașcaval, mezeluri și băuturi răcoritoare). Luând în considerație că aceste produse nu necesită alte cheltuieli suplimentare, restaurantul oferă posibilitatea de a primi aceste produse acasă, la un preț decent.

# Cel mai gustos sos Pesto din oraș, preparat din urzică, parmezan, usturoi și busuioc. Puteți vedea metoda de preparare, accesând acest link.

# Cel mai vast asortiment de supe și ciorbe din oraș: zeamă pregătită după o metodă autentică, ciorbă de burtă tradițională românească, soleancă rusească, borș scăzut, supă toscană și multe altele.

# Posibilitatea de a comanda un mic dejun la orice oră.

# Unică în felul său, Baba Neagră, fără gluten. Rețeta a fost dezvoltată timp de câteva luni, fapt care confirmă calitatea și gustul irezistibil pe care îl are acest desert.

# Coșul de Paști. Restaurantul oferă șansa unică de a primi, în dimineața de Paști, un coș plin cu bucate sfințite, fără a fi nevoiți să mergeți la biserică. Știm cât de important e să aveți grijă de sănătate, iar riscul ar fi prea mare.

În plus, dacă alegeți să comandați acest coș, vă veți simți odihniți și cu o bună dispoziție toată ziua pentru a putea petrece Paștele, acasă, alături de cei dragi.

Trattoria della nonna, este locul unde se mănâncă bine! Pentru a efectua o comandă puteți apela la numărul de telefon, 022 858 858 sau să accesați acest site.

Serviciul livrări e disponibil între orele 10.00 – 1.0.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente