Noua generaţie Honda Civic – prima fotografie oficială şi data debutului

Noua generație Civic, a 11-a, este foarte aproape de momentul debutului. Premiera modelului în specificaţie americană este programată pentru ziua de 28 aprilie. Cu această ocazie, cei de la Honda au decis să stârnească interesul publicului cu o primă fotografie oficială a variantei sedan.

În linii generale vorbind, putem afirma că noul Civic repretă practic în totalitate prototipul arătat în noiembrie 2020, însă partea frontală i-a fost uşor reproiectată, fiind incluse şi nişte proiectoare anti ceaţă, de exemplu.

Noul Civic a devenit un sedan cu proporții ceva mai clasice. Blocurile optice cu un aranjament orizontal au fost concepute pentru a face mașina mai largă din punct de vedere vizual, iar capota plată și linia dreaptă dreaptă de sub geamuri adaugă soliditate. 

Au fost abandonate și încercările de a face o siluetă cu un singur volum: compartimentul motorului și portbagajul sunt acum mai pronunțate. Iar oglinzile retrovizoare laterale sunt acum montate pe nişte suporturi pe portiere.

Vom putea vedea interiorul și vom afla detaliile tehnice peste două săptămâni, deși există informaţii că platforma va rămâne aceeași, în timp ce ecartamentele vor fi extinse, iar setul de sisteme de asistenţă va fi completat cu unele noi.

Pentru piaţa americană noul Civic va fi produs în oraşul canadian Alliston. Peste câteva luni va fi lansat modelul în caroserie hatchback, care nu va mai fi făcut în Marea Britanie, ci în Indiana, SUA.

Astfel, pentru prima dată, Civic-ul cu cinci uși va avea un “permis de ședere american” în acest sens, deoarece odată cu încetarea producției modelului actual, Honda își va închide fabrica britanică și va vinde doar mașini importate în Europa, printre care Civic nu va mai fi. Asamblarea modelului în Turcia la fel va fi încetată în curând.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-designul-exterior-si-al-bordului-noii-generatii-honda-civic-deconspirat-de-imaginile-de-patenta/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/