/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Premieră mondială: Luxosul şi futuristul Mercedes-Benz EQS

missing
15 aprilie 2021, ora 21:03

Compania Mercedes-Benz a organizat în această seară premiera mondială a modelului EQS, vârful de gamă în noua gamă de electromobile Mercedes-Benz EQ. Noutatea nu este un S-Class electric, ci un automobil făcut de la zero pe o platformă individuală, primul de acest gen în portofoliul germanilor!

Mercedes-Benz EQS va deţine deocamdată titlul de cel mai aerodinamic automobil stradal produs în serie! Coeficientul său de rezistenţă este de doar 0,20 Cd. Până acum, deținătorul recordului era Lucid Air (0,21 Cd), deși acesta încă nu se produce. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată în detalii, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram