miercuri, 17 aprilie, 2024
10 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. Mere-Nord-AV SRL: Soluțiile Syngenta ne ajută să protejăm livezile de boli și dăunători

VIDEO. Mere-Nord-AV SRL: Soluțiile Syngenta ne ajută să protejăm livezile de boli și dăunători

Recomandate

Mere-Nord-AV SRL din orașul Edineț deține o plantație exemplară de livezi cu o suprafață de 74 ha, în care cultivă mere, prune și cireșe.

Compania folosește cele mai calitative produse în protecția livezilor, cum sunt cele de la Syngenta, iar recoltele obținute sunt înalte, de calitate și competitive pe piața națională și internațională.

Inginerul-agronom Nicolae Dascălu spune că produsele Chorus® (utilizat în combaterea rapănului și a moniliozei la măr și a moniliozei la prun)Switch® (fungicid cu  înaltă eficacitate în combaterea moniliozei la cireș, recomandat pentru păstrare îndelungată a merelor) și Voliam Targo® (folosit pentru controlul acarienilor la măr) sunt de nelipsit de ani buni în programul de protecție al livezilor, iar în 2020 a descoperit insecticidul Ampligo® de efectul căruia a rămas foarte mulțumit (având acţiune rapidă şi de lungă durată asupra lepidopterelor la măr).

Syngenta mulțumește Mere-Nord-AV SRL pentru acest parteneriat durabil și pentru încrederea în produsele sale și îi dorește companiei rezultate fructuoase în fiecare sezon!

Pentru mai multe detalii accesează www.syngenta.md

Produsele Syngenta le găsiți la distribuitorii oficiali Syngenta în Republica Moldova.

Syngenta
Syngenta
Syngenta este una dintre cele mai mari companii de agribusiness din lume având reprezentanţe în peste 90 de țări.

Citește și ›

Advertoriale