Tauber, după ce Țîcu a ieșit cu desaga cu scrisori și a cerut limitarea activității Partidului Șor: E un caz clinic

Deputata Partidului Șor, Marina Tauber, crede că deputatul Octavian Țîcu are o obsesie cu formațiunea Șor. Asta după ce astăzi, deputatul neafiliat a anunțat că va depune o cerere la Ministerul Justiției pentru a solicita limitarea activității Partidului pe o perioadă de 6 luni.

Foto: UNIMEDIA

„Țîcu a ieșit cu o nouă aiureală în fața presei. E clar că are o obsesie, iar obsesia lui are un nume: Partidul „ȘOR” și Platforma “Pentru Moldova”. ZERO deputatul Țîcu latră degeaba, ca un cățeluș, care se vrea băgat în seamă, în speranța că-i va arunca cineva un os. Și crede că dacă va hămăi la noi va avea parte de mai mulți aplaudaci. De data aceasta s-a luat de magazinele noastre sociale. Cum să-i explici unei nulități ca el cât de important este acest proiect pentru o mulțime de oameni, pe care politicienii de teapa lui i-au adus în pragul sărăciei?  Dar nici n-are rost, pentru că ne pierdem timpul degeaba. Problema lui e că devine ridicol și nici măcar el nu crede în prostiile pe care le scoate pe gură. Câinii latră, caravana trece…E un caz clinic și nu merită atâta atenție”, a scris Tauber, într-o postare pe facebook.

Deputatul neafiliat, Octavian Țîcu, s-a pomenit cu 150 de cereri prealabile de acționare în judecată din partea membrilor Partidulu Șor. Țîcu a venit cu punga plină de scrisori într-un briefing de presă, unde a declarat că aceasta acțiune este o nouă încercare de intimidare.

De asemenea, Octavian Ţîcu a anunţat că Partidul Unităţii Naţionale va depune o cerere către Ministerul justiţiei privind limitarea activităţii Partidului Şor pe un termen de până la 6 luni. Potrivit deputatului, prin forma de activitate a magazinelor sociale Merişor, Partidul Şor încalcă mai multe principii, inclusiv internaţionale.


Pub