Campanie de ajutorare a familiei preotului care a decedat recent de Covid: A lăsat în urma 6 copii
Preotul Igor Coman, protoiereu de 15 ani la biserica „Sf. Apostoli Petru și Pavel” din satul Vișniovca, raionul Cantemir, a decedat din cauza Covid-19, la doar 42 de ani. Soția preotului a rămas să crească de una singură șase copii cu vârste cuprinse între doi și 15 ani. Liderul PSRM, Igor Dodon, a primit în vizită familia preotului și a decis să̆ lanseze o campanie de colectare de fonduri în vederea procurării unei locuințe venind cu rugămintea către cetățeni să se alăture și ei acestei inițiative.
Foto: Facebook/Igor Dodon

Familia protoiereului nu are propria casă, toate economiile fiind investite în construcția bisericii din satul Vișniovca, iar la moment stau cu chirie într-o casă din orașul Comrat. Igor Dodon a dăruit familiei vouchere donate de un agent economic ca să procure bunuri și produse alimentare de care au necesitate.

„Astăzi am primit în vizită familia preotului Igor Coman, protoiereu de 15 ani la biserica „Sf. Apostoli Petru și Pavel” din satul Vișniovca, raionul Cantemir, care recent a pierdut lupta cu virusul Covid-19, la doar 42 de ani.
Natalia Berbeci, soția preotului, a rămas să crească de una singură șase copii cu vârste cuprinse între 2 și 15 ani. Drama este și mai mare deoarece mama preotului a decedat la o zi distanță, iar preoteasa, care este orfană de mică, a rămas fără niciun sprijin.
Familia protoiereului nu are propria casă, toate economiile fiind investite în construcția bisericii din satul Vișniovca. În prezent, Natalia Berbeci și cei șase copii, stau cu chirie într-o casă din orașul Comrat.
Le-am urat sănătate și putere și le-am dăruit vouchere oferite de un agent economic ca să procure bunuri și produse alimentare de care au necesitate.

Totodată, i-am anunțat că am decis să lansez o campanie de colectare de fonduri în vederea procurării unei locuințe pentru ei”, a scris Igor Dodon, pe pagina sa de Facebook. 


Cei care vreau și au posibilitatea să ajute familia o pot face prin donație către conturile de mai jos:

Date bancare:

NATALIA BERBECI

MD66VI225912103290905573MD

MD91VI022331510000178USD

MD51VI022331510000238EUR

Autor: Valerica Baxanean (stagiară)


Pub