image
Sursa foto: border.gov.md

Un bărbat din Tiraspol, depistat la vama Leușeni cu permisul de conducere falsificat

Un bărbat de 45 de ani, domiciliat în orașul Tiraspol, a fost depistat azi dimineață, la frontiera Leușeni, cu permisul de conducere falsificat. Pe lângă faptul că lipseau unele elemente de protecție s-a stabilit că fotografia fusese substituită.

Azi dimineață, la ora 07:00, pe sensul de intrare în Republica Moldova s-a prezentat la frontieră un moldovean de 45 de ani la volanul unui autoturism care se întorcea din Polonia.

„În timpul controlului de frontieră, conducătorul auto s-a legitimat în baza unui pașaport moldovenesc prezentând și permisul de conducere care ar fi eliberat de autoritățile din Ucraina. După ce s-a realizat identificarea persoanei, polițistul de frontieră a observat ceva suspect asupra fotografiei din permisul de conducere.

La verificările de rigoare cu tehnica din dotare s-a stabilit că actului îi lipsesc și anumite elemente de protecție. Audiat, bărbatul a declarat că respectivul document l-a obținut în urma cursurilor speciale urmate la o școală din Ucraina acum șase ani și nu recunoaște că actul este falsificat”, informează Poliția de Frontieră.

Pe numele acestuia a fost întocmit un proces verbal de constatare, iar documentul a fost transmis către expertiză pentru elucidarea tuturor circumstanțele și încadrarea juridică a faptei.

Noutăţile partenerilor

comentarii: