image
Sursa foto: Getty Images

Duelul dintre McGregor și Poirier este în aer! Irlandezul caută un alt adversar

Vedeta din UFC, Conor McGregor (32 de ani), a anunțat că a treia înfruntare dintre el și Dustin Poirier (32 de ani), ce urma să aibă loc la data de 10 iulie, în Las Vegas, nu se va mai desfășura.

Irlandezul s-a înfuriat după ce Poirier i-a reproșat că nu și-a respectat promisiunea făcută înaintea întâlnirii lor precedente și nu a donat 500.000 de dolari fundației sale, dedicată copiilor defavorizați.

În stilul său caracteristic, Conor McGregor l-a atacat dur pe Dustin Poirier, după ce acesta din urmă l-a acuzat că nu a donat suma promisă.

Irlandezul a fost foarte deranjat de afirmația lui Poirier și a anunțat că nu va mai lupta cu acesta pe 10 iulie.

”Ești terminat. De ce clipești cu urechile. 500.000 de dolari fără un plan de donație. Așteaptă mult și bine. Fraiere. Te-ai obișnuit cu banii. Apropo, lupta nu va mai avea loc. Voi lupta cu altcineva pe 10 iulie. Mult noroc cu contractul tău, tinere”, a scris Conor McGregor, pe rețelele de socializare.

Poirier i-a răspuns lui McGregor cu un simplu ”Bine” și a alăturat o imagine cu momentul în care l-a făcut KO pe luptătorul irlandez. Răspunsul starului din UFC nu a întârziat și i-a transmis lui Poirier ”Ne mai vedem”, mesaj însoțit de o imagine cu meciul în care el l-a făcut KO pe american.

Conor McGregor a promis înaintea duelului precedent cu Poirier, când a fost învins de american în lupta de la categoria ușoară, din cadrul galei UFC 257, disputată la Abu Dhabi, că va dona 500.000 de dolari pentru fundația lui Dustin.

Asociația luptătorului american organizează acțiuni caritabile pentru copiii defavorizați.

Se pare că, după ce a pierdut meciul cu Poirier, Conor McGregor a uitat de promisiunea făcută, iar luptătorul american a ținut să îi aducă aminte printr-o postare făcută pe rețelele de socializare.

Afirmația lui Poirier a venit după ce Conor McGregor a prezis că îl va face KO pe american în runda a patra, cu o lovitură de picior.

”Este amuzant. McGregor, ai mai prezis că faci și o donație fundației mele, iar apoi tu și echipa ta nu ați mai răspuns după lupta din ianuarie. Ne vedem curând”, a scris ”The Diamond” pe Twitter.

Răspunsul irlandezului nu a întârziat. ”The Notorious” i-a transmis americanului că nu a primit niciun plan pentru donația respectivă. Mai mult, McGregor a sugerat că Dustin Poirier ar fi oprit banii pentru el.

”O donație, nu o datorie. Am așteptat planurile pentru donație, dar nu au ajuns niciodată. Așa procedez mereu cu donațiile. Vreau să știu unde merge fiecare ban. Altfel, nu donez nimic. Așa se întâmplă, din păcate, cu majoritatea fundațiilor. Ai ales să te lupți cu mine, în loc să câștigi centura. Asta dovedește că am dreptate”, a fost răspunsul vedetei din UFC.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: