image
Sursa foto: Getty Images

Noapte de coșmar pentru jucătorii lui City! Ce au făcut fanii lui Dortmund înaintea partidei din Liga Campionilor

Jucătorii lui Manchester City au avut o noapte de coșmar înaintea partidei cu Borussia Dortmund. Suporterii formației din Bundesliga nu i-au lăsat pe elevii lui Guardiola să se odihnească.

Fanii Borussiei Dortmund au făcut tot ce le-a stat în putință să își ajute echipa favorită în duelul cu Manchester City din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Aceștia au aprins toată noaptea artificii profesionale de calibru mare în fața hotelului în care sunt cazați elevii lui Pep Guardiola.

Potrivit Daily Mail, martorii incidentului au relatat explozii uriașe care i-au trezit pe oaspeții hotelului.

Se pare că ar fi vorba de un grup de suporteri format din 17 indivizi. Aceștia au lansat prima rafală la aproximativ ora 02:45. Securitatea clubului britanic au început să patruleze zona și să îi caute pe cei implicați.

Cu toate astea, la ora 04:30, șapte membri ai grupului de suporteri au revenit și au lansat un al doilea val de explozii.

Staff-ul hotelului a anunțat poliția, însă tot agenții de securitate ai lui City au reușit să îi alunge pe suporterii lui Dortmund care reveniseră pentru a treia rundă de explozii la ora 05:30.

”Nu au fost doar pocnitori. Vorbim despre artificii industriale. Exploziile erau incredibile. Am simțit că se cutremură hotelul”, a declarat un martor, potrivit aceleiași surse.

Noutăţile partenerilor

comentarii: